Municipalitatea dă termen 5 săptămâni pentru ”Bariera Vâlcii”

Municipalitatea dă termen 5 săptămâni pentru ”Bariera Vâlcii”

2.827
29
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

De luni se reia munca pe șantierul Bariera Vâlcii, au anunțat, azi, reprezentanții municipalității craiovene. De departe cea mai controversată lucrare de infrastructură rutieră din oraș, Strada ”Bariera Vâlcii” ar urma să fie gata în cinci săptămâni, potrivit unei declarații a viceprimarului Dan Dașoveanu.

 

Consilierul local Marian Vasile i-a cerut primarului Craiovei să-i răspundă, în scris, ce se întâmplă pe ”Bariera Vâlcii”, fiind nemulțumit de explicațiile Oguței Vasilescu despre motivele care au stat la baza întârzierii lucrărilor. ”Doamna primar spune că s-a tot certat cu fel de fel de firmulițe care lucrează acolo. Nu există un antreprenor, de ce ne certăm cu subcontractanții? Antreprenorul este Teldrum S.A, nu ne interesează firmulițele. Acolo avem o problemă reală și nu suntem în stare s-o rezolvăm”, a afirmat Vasile, reamintind că vrea un răspuns de la edil și acela să fie în scris.

 

Cum primarul a lipsit de la ședința de azi a Consiliului Local, viceprimarul Dan Dașoveanu a intervenit, dorind să răspundă acestei interpelări, argumentând că vrea să ofere o explicație pentru că e o problemă de interes general. ”De luni se începe lucrul pe Bariera Vâlcii. În cinci săptămâni avem promisiunea că se va încheia această lucrare care, într-adevăr, a durat mai mult decât trebuia”, a afirmat viceprimarul.

 



29 COMENTARII

  1. #21
    Member
    Data de inscriere
     23-11-2012
    Mesaje
    143

    cum adica SE REIAU LUCRARILE? pana acum a fost deschisa B.V. ?

  2. #22
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    1283

    La cum s-a lucrat in 5 saptamani nici nu se strang toti

  3. #23
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5105
    Citat Mesaj initiat de Joker_joke08
    La cum s-a lucrat in 5 saptamani nici nu se strang toti

    Vine primavara.. o sa crească ghiocei și narcise în gropi )

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  4. #24
  5. #25
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-03-2009
    Mesaje
    15

    TELDRUM=DRAGNEA

  6. #26

    O mai voteaza dracu a spart toata craiova si nu a reparat nimic bariera e tot ca la tara aici mam nascut aici am crescut si nu sa rezolvat nimic rusine bani sau dus

  7. #27
    BuT
    Member
    Data de inscriere
     08-01-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    219

    5 saptamani adunate de munca consta in 5 luni timp normal, Asta insemnand inca un schimb de buchseraie, telescoape si ce mai e.. RUSINE!!!!

  8. #28
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-04-2013
    Mesaje
    33

    Cine va mai crede !!! Nici voi nu va credeti !!! Vai de el de oras , sa nu mai vorbim de primarie !!!

  9. #29
    Member
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    200

    Dati-va in plm de nesimtiti primarita zdreanta a cui e datoria si nu si-o face sa amendeze si sa anuleze contractele cu aceste firme de ras care toarna 1 metru de asfalt gata gaurit in termen de 1 an . Astia lucreaza la zi sunt platiti la zi si trag de timp lungesc o lucrare de 2 metri de sina pe 2 ani incasand in morti lor 2 milioane de euro .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.