Nimeni din ţară nu vrea să preia animalele de la Zoo Craiova

Nimeni din ţară nu vrea să preia animalele de la Zoo Craiova

4.183
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Animalele adăpostite de Grădina Zoologică din Craiova trebuie mutate urgent, pentru că în curând vor fi demarate lucrările de modernizare. Numai că municipalitatea se confruntă cu o mare problemă: nicio altă grădină zoo din ţară nu vrea să le cazeze.

Grădina Zoologică din Craiova, situată în Parcul „Nicolae Romanescu”, nu corespunde normelor europene, aşa încât extinderea şi modernizarea adăposturilor pentru animale trebuie rezolvată urgent. La a treia licitaţie organizată în acest sens, municipalitatea a găsit constructorul care se va ocupa de proiect, însă acum caută o soluţie pentru cazarea animalelor pe parcursul desfăşurării lucrărilor.

Măcar jumătate din cele 240 de exemplare, din 50 de specii, trebuie transferate către alte grădini zoologice. RAADPFL Craiova a transmis încă din luna ianuarie cereri către toate grădinile zoo din ţară care au condiţii conforme pentru cazarea animalelor, dar până acum au primit doar cinci răspunsuri şi acelea negative.

În această situaţie, administratorii Grădinii din Bănie au găsit o soluţie de „avarie”: desfăşurarea lucrărilor fără mutarea animalelor.

Municipalitatea din Craiova a organizat nu mai puţin de trei licitaţii pentru lucrările de reabilitare a obiectivului, care vor dura circa opt luni şi vor costa 2,2 milioane de lei.7 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  817

  sa le mute la lunca este destul loc

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 2. #2
  Oldtimer
  Data de inscriere
   17-08-2010
  Mesaje
  1112

  Sa le duca in Primarie…

 3. #3
  Spammer
  Data de inscriere
   02-05-2013
  Locatie
   1n 743 Fu7ur3
  Mesaje
  2062

  Pana la urma trebuie gasita o solutie.

 4. #4
  0-day Member
  Data de inscriere
   05-03-2014
  Mesaje
  0

  Să le pună la ciori în cuib, dacă mă-nțelegi.

 5. #5
  Spammer
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  2121

  Să le dea drumu pe stradă !!

 6. #6
  Junior
  Data de inscriere
   19-08-2013
  Mesaje
  75

  da.. corect pe strada frate ca zilnic vad pe altii mai salbatici ca animalele de la zoo.
  Lasand gluma . Sincer in ce conditii traiesc animalele acum mai bine le-ar duce intr-un oras unde exista oameni care care stiu sa conduca o gradina zoologica si o administreaza dupa norme.
  Prefer un loc de joaca, teren sportiv, sau gradina botanica in locul spatiului dedicat animalelor, decat sa vad cum sunt chinuite . Animalele alea o duceau mai bine acum 10 ani….acum totul se duce dracu si primaria monteaza giurgiuvele de lemn ca sa puna glastrele cu flori. Care e problema .. ce se intampla ? avem retardati in primarie ?

 7. #7
  Spammer
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  2126

  AM avea un parc extraordinr și o grădină botanică extraordinară dacă nu am avea în adminsitrație primari și găști de oameni *extraordinari*

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.