Olguța Vasilescu anunță că Stadionul va fi gata, iar lucrările la Cartier...

Olguța Vasilescu anunță că Stadionul va fi gata, iar lucrările la Cartier au fost reluate

27.869
34
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 3,80)

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, dă asigurări că, până la sfârșitul acestui an, noul stadion de fotbal va fi gata, mai puţin suprafaţa de joc, care va necesita o perioadă mai lungă, pentru a se prinde gazonul, respectiv februarie – martie 2017. Totodată, în această dimineață, edilul Craiovei a mai anunțat că ”s-au reluat lucrările la Cartierul de locuințe, de pe Strada Caracal” și că ”firma chineză și-a achitat toate datoriile către terți”. stadion

 

Aşa cum am anunțat, construcţia va fi finalizată la sfârșitul anului, iar suprafața de joc va fi gata în februarie — martie 2017, când va fi făcută și recepția. Nu este nimic schimbat față de ceea ce am anunțat deja. Nu se poate pune gazonul mai repede, având în vedere ca macaralele nu pot fi scoase din mijlocul construcției până la finalizarea ei„, a scris, ieri, Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, pe pagina sa personală de Facebook.

 

Primarul Craiovei a lăudat firma constructoare de la ”Oblemenco”, Con-A, iar, pe de altă parte, s-a arătat și deranjată de cei care sunt neîncrezători în proiectul de stadion. „Firma a lucrat extraordinar de repede, mai repede decât orice firmă care a lucrat până acum în Craiova și nu ne-a făcut surpriza neplăcută de a avea un stadion după 17 ani de la începerea lucrărilor, așa cum s-a întâmplat cu Polivalenta. Cei care se jurau acum trei ani că mințim și eu și Ponta și Dragnea și că nu va fi construit niciun stadion în Craiova acum speră să nu se termine lucrarea la timp, ca să poată scrie măcar că s-a întârziat, de parcă ar conta reputația mea și nu ceea ce rămâne orașului… Restul e can-can!„, a mai scris Olguța Vasilescu pe contul său de Facebook.

 

Sursa foto: Facebook/Craiova Adevărată

 



34 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    4036

    Daca mai exista firme atat de serioase , de ce nu se lucreaza doar cu ei ? De ce unele lucrari sunt luate de o firma si apoi date catre terti , care nici macar nu sunt calificati in constructii sau orice altceva dupa caz ?

  3. #3
  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     22-07-2009
    Mesaje
    73

    sa nu uite macaralele acolo

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4440

    Poate gasesc o firma din asta serioasa si pt asfaltarea strazilor

  6. #6

    Promisiuni marca Olguta .E gata si nu e gata sau mai bine zis la anu si la multi ani.In legatura cu tovarasii chinezi sa nu va bazati pe ei,oricand o pot intinde.

  7. #7

    Forum Craiova ,acest articol este o replica la ce s-a scris ieri in Gazeta de Sud despre stadion? Am impresia ca acest articol a fost scris chiar de manuta primaritei .

  8. #8

    Mananca cacat oLGA. am mers cu un taximetrist si am trecut pe langa stadion iar acesta mi-a zis ca a avut ocazia sa ia cu masina muncitori care lucreaza la stadion si a zis ca i-au spus oamenii ca 100% nu au cum sa termine anul acesta orice s-ar inTampla. Si cica stadionul va fi mult mai cochet dwcat Cluj Arena

  9. #9

    Aproape de mânuța domniei sale. Cu două-trei adăugiri. Sunt declarațiile primarului, nu ne permitem să le trunchiem. Vor fi dovada a ceea de Olguța Vasilescu a declarat.

  10. #10
    Senior Member
    Data de inscriere
     28-01-2008
    Mesaje
    850

    a avut ocazia sa ia cu masina muncitori care lucreaza la stadion)))))) ba pe bune purtam discutii cu argumente din astea ? dupa aceeasi logica putem sa citim ce scriu aia de vand ziarele la semafoare, ca au auzit ei la gazeta de sud niste informatii. In realitate ce scrie gazeta de sud e total irelevant

    0766204697
  11. #11

    Si ce sa vad pe stadion clona cswc ?

  12. #12

    Daca se termina constructia la anul este destul de bine la cum merge lucrarea…..(nu va mai uitati in gura Olgutei ca minte mai mult decat Ponta si Dragnea la un loc)

  13. #13

    La anu va fi stadionul gata an toamna

  14. #14
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3734

    SA SPERAM.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  15. #15
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5814

    Sper sa se desfiinteze clonatii..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  16. #16

    Aaa acum s-a prelungit pana în martie 2017 ? ) Cum nu zicea doamna primar ca stadionul e gata în noiembrie ? Felicitări celor care ați votat-o !

  17. #17
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2198

    TOATE lucrările din oraș au avut termene depășite cu mult, deci au costat prea mult și au fost executate prost dpdv al calității.
    Cât despre ce spune despre trio-ul de succes – Dragnea, Ponta și O. Vasilescu – eu pot să spun numai atât: sunteți doar niște mincinoși patologici și doar niște condamnați penal și urmăriți penal.
    Viitorul vostru e la groapa de gunoi a istoriei.

  18. #18
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    48

    Intoxicari ieftine pt „prostime” … Dimineata am avut intamplator drum la targul Banie si-am trecut pe langa vestitul cartier chinezesc. Eram 3 prieteni si-am zis sa ne-aruncam si noi o privire pe acolo. Erau pe langa niste cofraje 4-5 oameni imbracati parca in uniforma, blugi si veste reflectorizante, care … ce credeti???!!! … erau pozati de-o tanara cu telefonul, facandu-se ca lucreaza. Chiar ii certa tanara respectiva ca nu stau in pozitii in care sa para ca muncesc din greu. Bai, frate … este abszolut INCREDIBIL … Pana unde se merge cu falsul si impostura!!! Teceti si voi pe acolo si veti vedea ca NU se misca nimic!!!!!

  19. #19

    Aloo transmiteti la OLGA că n avem spital da l draq de stadion…

  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.