Olguța Vasilescu: ”Brașovul pune probleme, dar e exclus din competiție: nu are...

Olguța Vasilescu: ”Brașovul pune probleme, dar e exclus din competiție: nu are aeroport!”

1.239
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Vestea că și Brașovul a intrat în cursa pentru obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană 2021 le-a dat de gândit autorităților locale din Bănie, care au în față un adversar cu suficiente atuuri încât să poată ”lua fața” Craiovei. Asta cu atât mai mult cu cât Brașovul s-a înscris ca regiune, având în spate Țara Bârsei. Primarul Olguța Vasilescu recunoaște punctele forte ale contracandidatului, însă e de părere că Brașovul e ca și exclus: nu are aeroport!

”Pentru a putea câştiga această competiţie, va trebui să venim cu o abordare originală. Vom lua în calcul toate punctele forte ale Ţării Bârsei, astfel încât, în acest proiect să fie implicate toate localităţile învecinate, nu doar municipiul Braşov”, a explicat primarul Braşovului, George Scripcaru, pentru presa locală. Potrivit brasovromania.net, acesta a enumerat o serie dintre punctele forte ale Braşovului în competiţia cu celelalte oraşe: Prima Şcoală Românească; spirit multi-etnic, cosmopolit; teatru, operă, filarmonică, muzee; junii; cetatea dacica Braşovia; breslele istorice; Biserica Neagră, dar şi bisericile fortificate şi cetăţile medievale din împrejurimi.

La rândul său, edilul din Bănie spune că ”Brașovul va pune probleme, mai ales că va merge cu Țara Bârsei”, dar crede că va fi exclus pentru că nu are aeroport. ”Pentru noi e un punct forte că avem acest aeroport modern, cu din ce în ce mai multe destinații. O capitală culturală nu poate exista fără acest obiectiv”, este de părere Vasilescu.



3 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2689

    Brasovul e peste Craiova.. la calitatea oamenilor si la cultura , Craiova e plina de tzarani si cocalari..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  2. #2
    Racer
    Data de inscriere
     20-10-2007
    Mesaje
    266

    Craiova e un oras destul de ok, doar ca avem infrastructura proasta si suntem sub Brasov din orice punct de vedere .. dar… in rest este ok

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     16-06-2008
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    218

    sibiu a fost și nu a avut aeroport

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.