Olguța Vasilescu, despre Cartierul Chinezesc: ”O să discutăm cu Armata, nu mai...

Olguța Vasilescu, despre Cartierul Chinezesc: ”O să discutăm cu Armata, nu mai vrem să riscăm nimic”

20.328
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Întrebată ce se va întâmpla dacă chinezii nu vor reuși să termine locuințele promise Armatei, din cartierul care se ridică pe Str. Caracal, Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a afirmat, astăzi, că nu vrea să se gândească la asta și că speră că nu se va întâmpla, dar că, ”probabil o să luăm o măsură de siguranță, ca să discutăm deja cu Armata, pentru că nu mai vrem să riscăm nimic”. 

 

Situația este delicată, întrucât terenul pe care este ridicat cartierului a fost transmis cu titlu gratuit Primăriei Craiova, cu condiția ca 250 din cele 1.800 de apartamente și garsoniere să fie destinate angajaților MApN. Dacă nu le termină la timp, adică la începutul anului viitor, terenul revine Ministerului Apărării, iar chinezii pierd banii investiți până la acel moment.

 

Potrivit Olguței Vasilescu, în ciuda problemelor financiare pe care le-a avut firma constructoare, acum ”nu mai are nicio datorie către nimeni din Craiova”, iar lucrările avansează. ”Așteptăm și noi cu foarte mare interes să se finalizeze această investiție”, a mărturisit edilul.

 

Vasilescu a mai spus că după ce vor fi ridicate imobilele, va urma o altră serie de discuții privind partea de finisaje. ”Din câte am observat până acum, au ajuns deja la etajul 4. Deci, dacă trag tare, cele 160 de locuințe care au fost deja cerute de Armată nu ar trebui să ridice o problemă. Mai mult, partea de interioare va trebui discutată după, pentru că așa a fost și în contract și așa este și normal, oamenii vor să aibă o faianță deosebită, un parchet deosebit și, atunci, toate aceste lucruri de la interior se fac după recepția finală a blocului, în funcție de cererile proprietarilor, a declarat primarul Craiovei.

Foto: Remus Badea/arhivă



25 COMENTARII

  1. #21
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3988

    vedem

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #22

    nimic nu a facut primarita pentru orasul craiova! in afara ca a bagat toate firmele cu fatada la strada la cheltuiala nu a facut nimic util !

  3. #23

    Nu va fi niciun cartier. Deja au trecut ani de zile.
    Nu va cumpăra nici dracu acolo. Vorbesc să se audă.
    Lumea din oraș nu se uită la abureli și cartiere chinezești.
    Tre’ să fii nebun să te înscrii și să dai bani pt așa ceva, să aștepți un rahat pe câmp vreo zece ani.
    Cei care muncesc și vor o viață, bani, pleacă de aici. Mai bine cumperi casă lângă Arad, în Ungaria, cu toate utilitățile și la jumătate de preț față de apartamentele de pe câmpurile Olteniei și Moldovei. Și găsești și serviciu aproape, în Vest. Faci și un ban ca lumea, un 1000-2000 de euro pe lună.
    Dacă vrei să ai bani și o viață decentă, o familie.
    Dacă nu, stai aici și aștepți povești și făină de la partid.

  4. #24
  5. #25
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-09-2016
    Mesaje
    7

    In 2045 sa- termin. Poate te impusca astia de la armata in poligonul parasit din Valea Fetii care este paraginit, plin de balarii si gunoaie unde ar urma sa aiba vederea prostimea, ca armata vrea blocurile de la strada Caracal.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.