Olguța Vasilescu: ”Doar opt școli și grădinițe nu au autorizație de la...

Olguța Vasilescu: ”Doar opt școli și grădinițe nu au autorizație de la ISU”

1.474
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Majoritatea unităților de învățământ de pe raza municipiului Craiova au avizele necesare de funcționare, mai puțin opt dintre ele. Precizarea a fost făcută de primarul Olguța Vasilescu, care le-a nominalizat pe cele unde nu există încă autorizație de construcție și aviz de siguranță la incendiu. 

 

Școala nr. 18, Școala nr. 36, Liceul Tehnologic ”George Bibescu”, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Colegiile Naționale ”Elena Cuza” și ”Ștefan Odobleja”, precum și grădinițele nr. 17 și ”Otilia Cazimir” nu au autorizație de la ISU întrucât fie sunt prinse în proiecte de reabilitare pe fonduri europene, fie de extindere sau renovare, iar lucrările nu fost fost finalizate sau recepționate, astfel încât să poată fi solicitate avizele de la instituții, printre care și autorizația de siguranță la incendiu de la ISU.

 

Unde mai sunt probleme

 

Pe de altă parte, sunt și alte instituții subordonate municipalității pentru care nu există avizul mai-sus menționat: Direcția de Evidența Persoanelor Craiova, sediul Ansamblului folcloric ”Maria Tănase”, Incubatorul de Afaceri, dar și un corp de clădire care aparține Spitalului Municipal ”Filantropia” care este clădire monument-istoric. ”Pentru spitalul de Neuropsihiatrie, spitalul de Boli Infecțioase, clădirile în care funcționează Primăria Craiova există toate documentele și nu sunt probleme”, a declarat, astăzi, primarul Craiovei.



3 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     12-11-2015
    Mesaje
    0

    Sunt sigur ca o sa se rezolve problemele si in cele opt instituti de invataman si totul o sa meraga pe un fagas normal!!
    Am incredere in dn. Olguța Vasilescu si in Primaria Craiova.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     12-11-2015
    Mesaje
    0

    Sunt sigura ca dupa ce se finalizeaza lucrarile in cele 8 institutii nu o sa fie nicio problema!!! Avem un primar care a realizat multe lucruri intr un timp scurt!!!ce nu au facut altii in 23 de ani ,a facut Lia Olguta Vasilescu!!!!

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-11-2015
    Mesaje
    2

    in Craiova, exista 70 de scoli si 20 de gradinite….deci, in majoritatea cazurilor documentele sunt in regula. e normal sa fie si exceptii: se fac lucrari, modernizari, extinderi etc.haideti sa nu mai carcotim cu si fara motiv si, sa incercam sa ne implicam fiecare dintre noi.
    si, in alta ordine de idei, poate cei de la Craiova Forum, ii informeaza si pe cei de la gds cate scoli au avize si cate nu….ca acolo e greu cu aritmetica

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.