Olguța Vasilescu: ”Nu mai am nevoie de campanie electorală”

Olguța Vasilescu: ”Nu mai am nevoie de campanie electorală”

2.730
71
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Acuzată de opoziție că municipalitatea craioveană propune ca o serie de spectacole și manifestări cultural-sportive să aibă loc în luna mai, lună de campanie electorală, Olguța Vasilescu le-a răspuns consilierilor liberali că nici măcar nu mai are nevoie de imagine și că nu s-a folosit niciodată de evenimentele inițiate de administrația locală pentru a se promova pe ea sau partidul: ”Eu nu mai am nevoie de campanie electorală”, a afirmat primarul Craiovei, astăzi, în cadrul ședinței consiliului local. Edilul a răspuns, astfel, de ce nu are mai multe apariții publice și de ce a refuzat invitațiile la dezbateri alături de ceilalți candidați.

 

Festivalului Mondial de Poezie „Mihai Eminescu”(10-14 mai 2016), „Luna Tango” (mai 2016), Concursul Naţional de Dans Modern al Persoanelor Deficiente de Auz „Graţie pe aripile dansului” (mai 2016), Campionatului Naţional Universitar de Fotbal Feminin în cadrul proiectului „Craiova-Capitală Europeană a Sportului în 2017” (luna mai 2016), „Zilele Mihai Viteazul”, ediţia a IV-a (21-22 mai 2016); Zilele Municipiului Craiova 2016, ediţia XX (23 mai – 29 mai 2016) –  toate sunt programate în luna mai, fapt care i-a nemulțumit pe liberali, care consideră că edilul în funcție beneficiază, astfel, de publicitate electorală pe banii craiovenilor.

 

În fiecare an, evenimentele sunt în jurul acelorași date, nu s-au schimbat nici anul acesta, nu s-a făcut  nicio excepție. Acum 4 ani s-a stabilit data de către istorici pentru Zilele Mihai Viteazu (…) la niciunul dintre evenimentele de luna aceasta nu se face niciun fel de publicitate electorală, iar pe mine nu cred că m-ați văzut în patru ani niciodată urcând pe o scenă de Zilele orașului de Zilele Mihai Viteazu ș.a.m.d., (…) Acest lucru se va întâmpla și anul acesta, tocmai pentru că am vrut să evităm publicitatea electorală sau a partidelor când este vorba de niște evenimente atât de importante pentru tradiția și istoria orașului”, le-a răspuns primarul Olguța Vasilescu.

 

Nu în ultimul rând, aș vrea să fac o precizare: eu nu am nevoie de campanie electorală, eu nu am panouri prin oraș, eu nu răspândesc pliante, pentru că eu nu mai am nevoie de campanie electorală”, a conchis edilul.



71 COMENTARII

  1. #1

    Parerea mea este ca Olguta nu mai doreste al doilea mandat de primar. Procedeaza la fel ca si Solomon in urma cu 4 ani.

  2. #2

    Tipic, celor din PSD; îngâmfarea şi ironia lăsate moştenire de la Adrian Năstase!

  3. #3
  4. #4

    A mai stat unul cu floricelele în poală!

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     19-09-2013
    Mesaje
    109

    De ce,urmeaza si ea sa aiba o pauza de 4ani ca Solomon?

  6. #6

    Nu fi prea încrezătoare…și domnul Ponta a zis că mănâncă floricele….

  7. #7
  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    57

    Eu cred ca largutista se vede deja iar primar, la asta cred ca se refera ca nu mai are nevoie de campanie, o stie lumea ce jaf a facut, si cum a distrus orasul. Dar ea, inca spera ca toata lumea o sa vada cu ochi buni, dezastrul facut din oras, precum pupincuristi partidului, care o pupa in cur cu orice ocazie. Eu cred ca alcolutista isi doreste inca un mandat, e nevoie de bani la partid, pentru a spera ca ajujng iar nr. 1 in tara, dar deja sunt nr. 1 de la revolutie, dar in mafie si prapad. HUAAAAA !!!!

  9. #9

    Cata ignoranta si sfidare a cetățenilor acestui oras. Oare nu toti vedem ca aceasta „doamnă ” ne insultă intr un mod josnic? Oameni buni, nu uitati pe 5 iunie stampila de vot e in mâinile noastre.

  10. #10
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5500

    Sper sa aiba parte de o surpriza la rezultatele alegerilor locale..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  11. #11
  12. #12

    I a facut Codruta de la dna campanie a transformat o in victima.

  13. #13

    Nu se știe daca vei câștiga poare craiovenii o sa fie isteți si nu o sa te voteze

  14. #14

    Ca primar a refuzat sa țină audiențe ,a manifestat permanent o atitudine plină de aroganta si dispreț ,s-a purtat si se poarta individa exact ca un fost prim secretar PCR Dolj,Ion Traian Ștefănescu ,(ITS),care undeva in câmp la o unitate agricolă unde eram străin si sosit de aproximativ 20 minute,privind un lan de porumb ,m-a întrebat ce producție estimez la hectar,asta in fata unei audiențe de aproximativ 30 persoane ,am dat un răspuns s-a uitat in agenda si a zâmbit ,spusesem cu 15 kg
    mai mult,daca greșeam eram expulzat din Dolj.Daca Olguța ma întreba despre tramvaie ,o sfătuiam sa prefere troleibuzele ,o sfătuiam sa nu se atingă de parcul Teatrului Național ,găsea alte soluții pentru parcarea auto,sunt numeroase voci ce spun ca si parcul Romanescu sa greșit ,nu stiu ,nu am fost acolo.Deci pe cine votam?

  15. #15

    Ai dreptate ,suntem un popor foarte naiv !!! Pe asta mizați !!!

  16. #16
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-04-2011
    Mesaje
    45

    Pensionarii si aplaudacii cu facultatea Spiru Haret absolvita la 35 de ani trebuie sa se pregateasca s-o viziteze la parnaie !
    Ucenica lui WC Tudor 100% o sa aiba soarta lautarului Solomon !!!

  17. #17
  18. #18

    Badea nu il vad primar, sau nu vreau să îl văd primar iar restul nu au sustinerea necesară
    Olguta a făcut destul de multe in oras

  19. #19
  20. #20

    OLGUTA PUSCARIE PT DEVASTAREA PATRIMONIULUI PARCUL ROMANESCU

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.