Olguța Vasilescu și Florian Bodog vin în vizită de lucru la Spitalul...

Olguța Vasilescu și Florian Bodog vin în vizită de lucru la Spitalul ”Filantropia”

23.197
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O delegație a Guvernului, formată din ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și ministrul Sănătății, Florian-Dorel Bodog, va ajunge mâine, 26 mai 2017, la Craiova, unde urmează să viziteze Spitalul Municipal „Filantropia”, de la ora 11:00. 

Începute în primăvara lui 2016, lucrările pentru construcția noilor corpuri de clădiri, realizate pe structura vechiului schelet din curtea Spitalului de Boli Infecțioase, sunt aproape gata. Acestea, patru la număr, vor adăposti Secţiile Medicale I, II, III şi Urgenţa și o Secţie de Fizioterapie. Proiectul include şi două pasarele care să facă legătura între clădiri şi o parcare comună. Investiția municipalității, implementată în timpul administrației Olguța Vasilescu, se ridică la peste 30 de milioane de lei.

Foto: arhivă

 



6 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-05-2017
    Mesaje
    2

    O intrebare am. Mahalagioaica asta in ce calitate vine ea sa inspecteze ? ba la stadion, ba la asa zisul spital. Pai asta o fi din umbra primareasa si marioneta aia de genoiu face tot ce spune ea. Nu stiu ce treaba mai are paranoica asta cu Craiova, sa duca in pasca ma-sii si sa minta pe prosti ca le dubleaza pensiile si salariile. Nici acum nu scapam de ciuma asta betiva fratilor. Astia sunt aia de vor dragoste cu sila desi tu te impotrivesti. Ma nene ma, nu mai scapam noi de ciuma rosie cat om traii. Criminalul de iliescu isi pune amprenta generatii intregi se pare, si lasa urme alte zeci.

    Life is really simple, but we insist on making it complicated
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     15-08-2009
    Mesaje
    19

    Ce bine ai spus Bosfor, si eu cred la fel, nu o sa scăpăm prea curând de ea. Că bine spunea domnul Tudor George, Craiova este un oraș din care trebuie să pleci și să uiti să te mai intorci

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     29-11-2008
    Mesaje
    113

    Ceausismul nu a murit. Inainte vizitei ministrului, ce sa vezi, au trecut masinile cucisterna si au spalat strada aia. zilnic trec pe acolo si nu am mai vazut sa spele strada, decat fix atunci inaite de vizita, erau ziaristii acolo il asteptau pe ministru. Asa faceau pe timpul lui Ceausescu, avea o vizita in Caracal si au asfaltat o strada in timpul noptii inaintea vizitei. APLAUZE-APLUZE pt domn ministru de la Bucuresti si doamna fost primar.

  4. #4
    TNN
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-05-2017
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de gmc-zece
    Inainte vizitei ministrului, ce sa vezi, au trecut masinile cucisterna si au spalat strada aia. zilnic trec pe acolo si nu am mai vazut sa spele strada, decat fix atunci inaite de vizita, erau ziaristii acolo il asteptau pe ministru.

    Prietene, ce fac astia nu se numeste spalat, faci mare confuzie. Eu NICIODATA nu am catalogat stropeala aia ca fiind o spalare de strada, indiferent cum se numeste strada respectiva, si o simpla stropire sa nu se mai faca praf, sau vara cica sa se mai racoreasca. Voi aveti idee ce inseamna sa speli o strada? Pai cum dracu sa spui la tine ca speli strada dand cu apa aiurea in tramvai ? si nisipul este de un deget pe margini, sa nu mai zic de pietre, sau alsfalt sau beton cazute din masini. Astia daca faceau asa ceva prin strainatate nu mai aveau nici un fel de autorizatie in secunda doi.

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     14-01-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    138

    Ce spalat strada ca oamenii au pus fasii de gazon cu rola si dupa ce a plecat ceausescu cu leana le-au luat. Ca pe vremuri cand umpleau magazinele de carne cand veneau comunistii

  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6830

    Cinste Olguta Vasilescu !! Slava ei pururea si vesnica !!. O ilustra conducatoare de urbe, A dat Craiovei o noua infatisare si o noua viata.. laude ei !! A facut stadioane, a facut spitale, a facut strazi parcari si alei, A bagat canalizare, apa, flori.. beculete, economia duduie si toti sunt fericiti cand primesc ajutorul social salariul la stat sau pensia .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.