DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Se investesc 9,2 milioane de euro în infrastructură. Proiectul pentru modernizarea drumului județean DJ652A, cel care leagă Craiova-Caracal de aeroport, a fost semnat.

„Avantajul în cadrul drumului județean ce trece prin Cârcea este că deja dispunem de proiectul tehnic, astfel că, odată desemnat executantul, va putea trece direct la etapa modernizării acestei artere rutiere importante, care conectează două drumuri naționale, traversează una dintre cele mai dezvoltate comune din județul nostru, mai exact Cârcea și asigură un acces mai facil către zona Aeroportului Internațional Craiova”, a declarat Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj.

Alături de Ion Prioteasa au mai participat și directorul Direcției Afaceri Interne a CJ Dolj, Daniela Băluță, precum și Răsvan Zamfir, șeful Biroului Contractare, Andrada Piperea, expert contactare, din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași, insituție care gestionează implementarea programului Interreg V-A România-Bulgaria.

Proiectul „Eforturi comune pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere în zona transfrontalieră“, cu o valoare totală de peste 9 milioane de euro, a fost depus de Consiliul Județean Dolj, în parteneriat cu Agenția de Infrastructură Rutieră din Sofia, și acceptat pentru finanțare în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.