Piețele Craiovița și Valea Roșie, climatizate cu rate bancare

Piețele Craiovița și Valea Roșie, climatizate cu rate bancare

882
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Cele două piețe sunt pe lista de investiţi a conducerii piețelor din Craiova, care vrea să monteze aici sisteme de climatizare, pe bază de vapori, aşa cum există deja unul în Piaţa Centrală. Totodată, pentru Brazda lui Novac şi zona Gării, administratorul SC Piețe și Târguri are în plan împrejmuirea perimetrală, pentru ca expunerea mărfurilor să fie delimitată, iar aceasta protejată. 

piata-craiovita-1-220x146

Planul de investiție este deja gândit, iar sursa banilor ar fi, susține directorul Pieţelor, un împrumut bancar de circa 800.000 de lei, bani pe care administraţia ar putea să-i rambursese în scurtă vreme, întrucât SC Piețe își permite să plătească o rată lunară de 15.000 de lei. Deocamdată, însă, ideea trebuie să treacă de votul consilierilor locali, abia apoi întocmite hârtiile necesare.

Dacă piața din Craiovița a beneficiat la un moment dat de un sistem de climatizare – care, însăț, nu a funcționat niciodată corespunzător – în spaţiul agroalimentar din Valea Roşie nu a existat niciodată o instalaţie pentru reglarea temperaturii,

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1540

    Da mi se pare normal

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2678

    Un lucru bun insa de data asta sper sa nu se strice intr-o lună de zile. E moarte ce este în piață. Pe caldură fructele și legumele se strică iar iarna îngheață. În unele zile caniculare e o adevărată saună Piața Mare !! Parcă ești în jungla amazoniană !! !! !! !!

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2918

    da,iar ceva bun pt noi

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.