Polițiștii locali din România s-au întâlnit la Craiova

Polițiștii locali din România s-au întâlnit la Craiova

9.016
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 14.10.2017, la sediul Primăriei Municipiului Craiova, au avut loc lucrările Consiliului Național al Uniunii Sindicatelor Polițiștilor Locali din România, la care au participat reprezentanți ai sindicatelor polițiștilor locali din toată țara.
De asemenea, ca invitați, au participat domnul senator Radu Preda și domnul primar al municipiului Craiova, Mihail Genoiu.
În cadrul întrunirii s-au discutat aspecte privind înființarea unor instituții de formare a polițiștilor locali, aspecte privind punerea în aplicare a legii salarizării, a modificărilor la statutul funcționarilor publici și, de asemenea, au fost formulate propuneri privind adoptarea statutului polițistilor locali.
Nu în ultimul rând, reprezentanții Uniunii Sindicatelor Polițiștilor Locali din România au solicitat înființarea unei structuri în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, care să aibă ca principal obiectiv reprezentarea polițiștilor locali în cadrul ministerului.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     10-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    102

    Au facut intalnirea pentru a stabili cand dau bac-ul?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.