Primăria Craiova triază dosarele pentru locuințele din Cartierul Chinezesc

Primăria Craiova triază dosarele pentru locuințele din Cartierul Chinezesc

1.438
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Noul raport de audit solicitat în vederea obținerii împrumutului de la Banca de Dezvoltare a Chinei pentru continuarea lucrărilor la Cartierul Chinezesc este favorabil, iar firma constructoare așteaptă deblocarea sumelor necesare pentru continuarea investiției, a afirmat, astăzi, primarul Craiovei, Olguța Vasilescu. Pentru că numărul celor care au depus cereri pentru o locuință depășește deja oferta, Primăria Craiova va face o triere a dosarelor.

 

Potrivit edilului Craiovei, din noul raport de audit reiese că există suficiente cereri pentru locuințe și că materialele de construcție sunt ”de cea mai bună calitate”. ”De data aceasta, firma care a făcut auditul a venit și ne-a întrebat și pe noi care este situația cererilor, așa cum era nornal, pentru că la primul audit nu ne-a întrebat nimeni și s-a spus că nu sunt solicitări pentru aceste locuințe”, a declarat, astăzi, Olguța Vasilescu.

 

1.900 cereri pentru locuințe depuse la Primărie

 

Pentru că numărul cererilor depuse depășește deja numărul locuințelor care vor fi construite, edilul a precizat că, în afara celor 250 de locuințe care vor reveni Armatei, prin contract, prioritare vor fi dosarele persoanelor care nu dețin o locuință, a celor care domiciliază pe raza municipiului Craiova și, ultimele, a celor care dețin mai multe proprietăți. ”Este foarte posibil să înceapă contractarea anul acesta”, a afirmat Olguța Vasilescu.

 

Reamintim că Primăria Craiova este cea care primește solicitările și se asigură că dosarele conțin toată documentație. Contractul de vânzare-cumpărare se va încheia, însă, între persoana fizică și firma constructoare Shandong Ningjian. 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.