Spitalul Clinic Municipal ,,Filantropia”, dotat cu aparatură modernă

Spitalul Clinic Municipal ,,Filantropia”, dotat cu aparatură modernă

8.007
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Doctori lucreaza intr-un spital

Secția ,,Maternitate” a Spitalului Clinic Municipal ,,Filantropia” a primit aparatura modernă, donație făcută de către organizația ,,Salvați Copii!”. Este vorba despre opt monitoare de funcţii vitale şi două lămpi de fototerapie. Ieri, la Spitalul Filantropia, a avut loc o conferință de presă în care a fost anunțată donația. Investiția a costat 12.400 de euro și era necesară având în vedere faptul că acest spital a preluat nașterile din Craiova, dar și cazurile grave, în anul 2017.

Anul trecut, când am preluat cazurile grave din judeţ, am înţeles, o dată în plus, importanţa vitală a unui incubator, de pildă. Am avut nou-născuţi şi de 1.100 de grame, care acum au crescut şi au recuperat aproape miraculos decalajul, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără aparatura pe care organizaţia „Salvaţi copiii!” a donat-o Maternităţii noastre”, a spus dr. Mirela Siminel, coordonatoarea secţiei de neonatologie a Spitalului „Filantropia”.

Salvați Copiii România a mai făcut și alte donații, în total de 77.500 euro, în județul Dolj, începând din 2013, atât la Spitalul Județean de Urgență Craiova, cât și la Spitalul Municipal Segarcea, iar acest lucru a contribuit la scăderea ratei mortalității infantile.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-06-2019
    Mesaje
    0

    Great data on your website, thank you for setting aside an ideal opportunity to impart to https://theimpossiblequiz.online

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.