(Foto) Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, reabilitat cu cinci milioane de lei

(Foto) Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, reabilitat cu cinci milioane de lei

5.046
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Toate saloanele și grupurile sanitare din Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova au fost reabilitate cu bani de la bugetul municipalității, respectiv 50 de miliarde lei vechi. Modernizarea nu este completă 100%, însă tot ceea ce ține de cazare și tratarea pacienților a fost pus la punct. Aici sunt internați anual circa 12.000 de bolnavi, din care 10% vin din alte județe. spital neuro 8

Spitalul se înscrie în lista unităților medicale administrate și reabilitate de Primăria Craiova, alături de ”Filantropia” și ”Victor Babeș”. ”Visul meu este să ne tratăm ca în Europa de Vest”, a afirmat Olguța Vasilescu, în cadrul unei vizite la Spitalul de Neuropsihiatrie. Aceasta a reiterat ideea că dorește ca toate unitățile subordonate municipalității să fie complet modernizate, astfel încât pacienții să fie tratați în condiții decente.

Saloanele secțiilor noastre au fost reabilitate, la fel și coridoarele, grupurile sanitare, sistemul de iluminat, tâmplăria, la etajul inferior a fost introdus un sistem de climatizare. În saloane, tot mobilierul este nou”, a precizat managerul Luiza Popa. spitalul de neuropsihiatrie craiova

Butoane de alarmare în sistem wireless

Totodată, la nivelul unității a fost introdus un sistem de alarmare în cazul situațiilor medicale de urgență apărute în rândul pacienților. Asistentele de serviciu poartă brățări prin care sunt anunțate dacă starea unui pacient se schimbă, numărul salonului și cel al patului fiind afișat digital.

Directorul Spitalului a mai precizat că unitatea stă bine la capitolul medicamente, în schimb subliniind că în privința investigațiilor de imagistică cheltuielile sunt foarte mari.

 



3 COMENTARII

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22204

    la cat mai multe investitii in oras, un pas inainte ‪#‎craiova‬

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2005

    Foarte bine asa trebuie

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     19-03-2012
    Mesaje
    88

    Am avut ambii bunicii internați aici si am constatat următoarele:
    1. Asistenții nu primesc bani pentru a acorda o atenție mai deosebita asupra anumitor pacienți( din cei întâlniți )
    2. Se fura pamperșii de către infirmieri sau asistenti, motivul nu il stiu sigur care e , ori fiindcă sunt cleptomani ori fiindcă ii distribuie mai departe celorlalți bătrâni care nu au(unitatea nefiind dotata cu un stoc suficient, cred).
    3. Se fura pachetele de șervețele( pachetele mari)
    4. Din ora-n ora sunt verificate fiecare salon de către asistenți/ infirmieri , iar când le ceri un anumit lucru strâmba ușor din nas dar se conformează si trec la acțiune( nu strica sa ii trageți de șireturi daca nu va asculta).
    5. Daca se dorește un tratament medicamentos mai bun se face la dispoziție doar prin spaga.
    6. Anumiți doctori trec din joi in paști prin spitalul ala.
    7. Foarte curat, paturile foarte bune.baile mai puțin, insa sunt curate.
    8. Bătrânii sunt hrăniți de către personal, ma bucur ca nu sunt ignorati în acest sens.
    9. Doamna paznic de la intrarea in incinta spitalului ar trebui concediata. Vizita peste programul de vizite costa 5lei, ilicita manevra.
    10. Atenție la câinii de la intrare, sar la picioare, după ce a sărit unul la piciorul meu am încercat sa apelez la autorități sa ii ia dar salvatorii de câini le-au pus bete in roate. Nu-i nimic, data viitoare când ma ataca am sa ii iau personal si o să-l arunc in curte la unul din ipocriții de salvatori de câini.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.