Strada Bariera Vâlcii este închisă pentru lucrările de asfaltare

Strada Bariera Vâlcii este închisă pentru lucrările de asfaltare

7,697
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zăpada a afectat porțiunea de drum de sub podul feroviar de pe strada Bariera Vâlcii, între intersecția cu strada toamnei și bulevardul Dacia. De ieri, 3 Aprilie, municipalitatea a demarat lucrările de refacere a sratului de asfalt, mai precis s-a decopertat covorul asfaltic pe ambele sensuri, iar astăzi se va turna un nou strat.

Acest lucru a fost anunțat pe facebook de către Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova:

Pentru ca lucrările să dureze cât mai puțin s-a decis închiderea drumului pe ambele sensuri, astfel că șoferii sunt îndrumați să circule pe rutele ocolitoare:

 • strada Rozelor – aleea 1 Șimnic
 • strada Toamnei – strada Carpenului – strada Gârlești
 • centura de nord a municipiului Craiova

Lucrările ar trebui să se încheie chiar astăzi iar circulația se va relua după turnarea și stabilizarea covorului asfaltic.

Actualizare: Și pe bulevardul Dacia (Rocada) vor fi introduse restricții de circulație astăzi la intersecția cu strada Bariera Vâlcii. În zonă s-a surpat o porțiune de asfalt și se va interveni pentru remedierea acestei probleme.

3 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   27-03-2018
  Mesaje
  0

  Niste idioti !! Cand s-au cacat 3 ani sa faca strada aia nu puteau sa o faca atunci pana in intersectie ca tot a fost inchisa. Acum iar sa blocheze traficul. Am trecut aseara in jurul orei 17:30 si era teroare, mai erau si niste rahati de politai pe trotuar in intersectie, care nu faceau nimic, doar se uitau la masinile aglomerate. Ba mai mult de atat. Un cap patrat care zicea ca lucreaza acolo, a mai plantat si ala masina acolo pe dreapta cand o iei sub pod. I-am zis din mers, baaaa… ce plm. o parchezi aici ? la care el imi raspunde razand intr-un hahait dala de taran obosit, cum ca eu aici lucrez nenica. Pai in rasa ma-sii dupa ce ca era strada blocata, mai pun si idiotii aia masinile acolo. Bineinteles ca am plecat injurand acel dobitoc si cu cine i-a trimis sa faca lucrarea aia.

 2. #2
  Member
  Data de inscriere
   22-11-2006
  Mesaje
  125

  Asa popor asa idioti de conducatori

 3. #3
  0-day Member
  Data de inscriere
   27-03-2018
  Mesaje
  0

  Am postat si eu pe pagina de fb. a lui grostei sa-l trag de urechi, si imediat blocheaza comentariile care nu sunt cu pupincureala, adica alea de genul “bravo domnul primar” si cacaturi de genul asta de la aplaudacii partidului.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.