Trafic restricționat pe mai multe artere din Craiova

Trafic restricționat pe mai multe artere din Craiova

2.285
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Craiova, în ziua de 16 august 2018, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova şi RB Leipzig pe stadionul „Ion Oblemenco” din municipiul Craiova, intervalul orar 16.30-22.30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe mai multe sectoare de drum.

Restricția implică: bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu str. Râului; str. Ecaterina Teodoroiu, de la intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz parcarea publică din zona stadionului Ion Oblemenco.

În ziua de 16.08.2018, intervalul orar 21.15-22.30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:  bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu str. Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu, pe sensul de mers către stadionul Ion Oblemenco; str. Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă; str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

De asemenea, Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în ziua de 20.08.2018, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova şi CS Concordia Chiajna intervalul orar 18.00-23.30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum: bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu str. Râului; str. Ecaterina Teodoroiu, de la intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz; parcarea publică din zona stadionului Ion Oblemenco.

În ziua de 20.08.2018, intervalul orar 22.15-23.30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum: bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu str. Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu, pe sensul de mers către stadionul Ion Oblemenco; str. Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă; str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

Accesul în parcarea de la Sala Polivalentă și de la Stadion se va face doar pe bază de tichete acces auto emise de CS Universitatea Craiova și Sala Polivalentă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.