Craiova sub asaltul gropilor! Foto!

Craiova sub asaltul gropilor! Foto!

2.813
23
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 3,67)

La fiecare final de iarna strazile intra in reabilitare. Sarea, nisipul, zapada, afecteaza mereu asfaltul si in urma raman gropi. Asa ca se incepe plombarea, pentru ca pentru refacerea completa nu exista bani. Asa ca astazi, chiar pe principala artera din Craiova, Bulevardul Nicolae Titulescu (fost Calea Severinului), incepand din fata spitalului „Filantropia”, muncitorii au inceput sa sparga asfaltul pentru pregatiri. In urma au lasat insa dezastru. In loc de o gropita cum era initial a ramas un crater. Nu ar fi asta problema daca ar fi semnalizate corespunzator. Cum insa nu exista niciun avertisment, risti sa iti rupi masina. Asadar soferi: mare atentie.
In cateva minute state langa o astfel de groapa pregatitoare nu ai cum sa nu vezi cateva masini care trec prin ea. Gropi_Calea_Bucuresti_Craiova_2015_0013
Am iesit din pasaj, am avut masina in fata si nu am vazut groapa, am intrat in plin. Daca mi se rupe suspensia cine plateste? E chiar asa greu sa pui un semn de avertizare„, ne-a spus unul dintre soferii care au avut ghinionul sa treaca prin cratererul nou format.
Pentru exemplificare am masurat cateva din gropile nou aparute si spre uimirea noastra acestea au ajuns chiar si la 20 cm adancime.
Este absolut inacceptabil, uitati-va cat de mult intra roata masinii in groapa si nu se vede deloc, nu este niciun avertisment, risti sa faci praf toata suspensia„, ne-a declarat un alt sofer nemultumit.

Gropi_Calea_Bucuresti_Craiova_2015_0018La intersectia dintre Bulevardul Nicolae Titulescu si Strada Iancu Jianu, soferii au pus in dreptul gropii niste pietre pentru a putea fi obserate din timp de catre ceilalti soferi si a evita groapa.

Pe Strada Doljului este o alta situatie: aproape toata strada a fost decopertata, au ramas doar cateva sa le zicem „praguri” de asfalt care mai mult incurca circulatia si probabil si reparatia strazii.

In orice caz, orice groapa care pericliteaza traficul, iar cele de pe Bulevardul Nicolae Titulescu o fac cu siguranta, ar trebuie semnalizata de adrministratorul drumnului, in acest caz Primaria, in caz contrar risca amenzi cuprinse intre 1800 si 9000 de lei. Noi am prefera sa le semnalizeze asa nici nu riscam sa ne stricam masinile, iar amenda dac ara fi oarecum e platita tot de noi.

Am incercat sa luam un punct de vedere de la purtatorul de cuvant al Primariei Craiova, Dl. Ionut Parvulescu, care ne-a indrumat catre Dl. Viceprimar Genoiu Mihail care din pacate nu ne-a raspuns la apelul telefonic.

Va lasam sa observati singuri realitatea din strada (la propriu) ce se reflecta in fotografii si filmari.

Gropi_Calea_Bucuresti_Craiova_2015_0007



23 COMENTARII

  1. #21
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-08-2008
    Locatie
     GTM club
    Mesaje
    779

    Adevarata bataie de joc ! Aceste Grande Canioane made in Romania , sunt de o saptamana lasate in voia sortii pe blvd. N. Titulescu si nu numai… mai mult de atat , stau „pandarii ” in apropierea lor cu radarele, ascunsi precum hienele in jungla … asteptand vreo „gazela” , poate-poate… SA VA FIE RUSINE , „stimati” alesi !!! Imi este teama ca trebuie sa va si traduc semnificatia acestui termen …

    '' Am invatat ca un om nu are dreptul sa-l priveasca pe un altul de sus decat atunci cand trebuie sa se aplece pentru a-l ajuta sa se ridice ! '' * Live for nothing or die for something ... *
  2. #22
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    7395

    In Craiova si in Romania , in general sunt strazi bune . Mult mai bune decat in Polonia de exemplu .

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  3. #23
    De-al casei
    Data de inscriere
     11-03-2009
    Locatie
     Bailesti
    Mesaje
    279

    Alea sunt gropi
    O sa pun eu niste poze din Bailesti sa vedeti ce cratere avem noi de cand au inceput astia lucrarile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.