Doljean accidentat mortal pe DN6 Craiova-Filiaşi

Doljean accidentat mortal pe DN6 Craiova-Filiaşi

946
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Un bărbat de 52 de ani din localitatea Brădeşti, Dolj, şi-a pierdut viaţa, aseară, după ce a fost lovit de un autoturism pe DN 6, în afara localităţii Almăj. Victima, Marin Cărămizaru, a traversat drumul prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Tragedia s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.00, în afara localităţii Almăj. „Daniel Piţurlea, de 51 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Filiaşi – Craiova, l-a accidentat mortal pe Cărămizaru Marin, de 52 ani, din comuna Brădeşti, Dolj, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continaute de poliţiştii Serviciului Rutier Dolj„, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1759

    Am vazut multe stiri cu soferi si pietoni decedati de cam aceeasi varsta… curioasa treaba.. incurcate sunt caile Mortii !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.