Extreme Drift & Rally Challenge pe Transfăgărășan, în perioada 12-14 iunie

Extreme Drift & Rally Challenge pe Transfăgărășan, în perioada 12-14 iunie

399
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Pasionații de motorsport, indiferent de naționalitate, sunt invitați să participe la unul dintre cele mai mari evenimente de gen din România, organizat de Asociatia Legal Drive – ”Extreme Drift & Rally Challenge”, care se va desfășura în perioada 12-14 iunie 2015 pe Transfăgărășan, sectorul de drum Bâlea Cascadă – Bâlea Lac.

 

Asociatia ”Legal Drive” doreste ca prin realizarea acestui eveniment sa creeze o mobilizare a tuturor pasionatilor sportului cu motor indiferent de nationalitate pentru promovarea sigurantei rutiere la nivel european. ”Evenimentul face parte din campania, sub marca proprie, denumita Siguranta in Trafic Inseamna ViataTotodata, prin realizarea acestui eveniment, dorim sa consolidam brandul Transfagarasan, un sector de drum care este considerat raiul de pe pamantul romanesc printre pasionati motorsportului”, spune Mădălin Costinel Chipirlin, președintele Asociației ”Legal Drive”. 

 

Probele vor fi următoarele:

“Extreme Drift” – disponibil pentru profesionisti (grad ridicat de dificultate) si pentru amatori (grad scazut – mediu de dificultate);

“Rally Challenge” – disponibil pentru profesionisti (grad ridicat de dificultate) si pentru amatori ( grad scazut – mediu de dificultate ).

Conform reprezentanților Asociatiei ”Legal Drive”, la proba “extreme drift” va fi realizata in premiera pe acest sector de drum tehnica derapajului controlat in cadru legal organizat.

 

Evenimentul este creat atat pentru participarea din randul amatorilor cat si pentru participarea celor din randul profesionistilor, fiind concepute cate 2 etape de conscurs pe zi. Regulamentul privind desfasurarea acestui eveniment va fi publicat pe 15 aprilie 2015, și va fi disponibil AICI.

 

5 COMENTARII

 1. #1
  Senior Member
  Data de inscriere
   01-12-2006
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  931

  Aprobari au oamenii pentru a face asta ? Sau iar bat campii??

 2. #2
  Spammer
  Data de inscriere
   09-10-2005
  Locatie
   Craiova, Romania
  Mesaje
  2222

  Cica au aprobari, ca si-a facut Chilipir combinatii prin partide si e sustinut politic ) Problema nu sunt aprobarile, ci desfasurarea, efectiva, a evenimentului. Abia astept

  D13Z6
 3. #3
  Newcomer
  Data de inscriere
   16-03-2015
  Locatie
   ploiesti
  Mesaje
  30

  ca fost motociclist cred ca e un eveniment super.adrenalina,motoare,distractie!

 4. #4
  Junior
  Data de inscriere
   09-03-2011
  Mesaje
  82

  „Evenimentul face parte din campania, sub marca proprie, denumita Siguranta in Trafic Inseamna Viata.” .. aoleo … sa stiu dracu sa incep sa merg pe blocuri ca spiderman …ca la ce siguranta au majoritatea bmw-urilor de beharca te duci in lumini si umbre…

  sunt curios cate masini din parcul asociatiei „legal drive” ajung pana la transfagarasan netractate

 5. #5
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  7396

  Interesant

  Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.