Ford Driving Skills for Life, la Craiova, în week-end

Ford Driving Skills for Life, la Craiova, în week-end

7.589
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Caravana Ford Driving Skills for Life ajunge (DSFL) la Craiova in acest weekend, in ultima oprire din acest an, dupa două sesiuni organizate la Cluj si Timisoara. Potrivit reprezentanților Ford, Romania este tara fruntasa a acestui program de conducere preventiva, Ford DSFL bucurandu-se de un real success in randul tinerilor de la noi.

Din 2014 si pana acum, în cadrul evenimentului Ford Driving Skills for Life au fost instruiti peste 2.500 de soferi, la care se adauga inca 964 de participanti de la Cluj si Timisoara, de anul acesta.

Craiovenii par a fi extrem de interesati de Ford DSFL, iar cifrele demonstreaza  acest lucru. Ford implementeaza acest program in Romania cu echipa de piloti si instructori de la Napoca Rally Academy, iar aici i-as mentiona pe Simone Tempestini, campionul national de raliuri, Bogdan Marisca si Marco Tempestini”, spune Ana-Maria Timiș, director de comunicare în cadrul Ford România.

În acest week-nd vor avea loc două sesiuni pe zi, una de la 08.15-08.30, iar alta de la 13.15-13.30, atat sambata cat si duminica.

Foto: jomomag.blogspot.com



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4341

    Vreau si eu

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    2061

    Tocmai m-am întors! marfă de calitate!!!

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.