Ford negociează pentru producția unui model sport la Craiova

Ford negociează pentru producția unui model sport la Craiova

1.176
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Compania Ford Craiova caută oportunități de a introduce alte produse la Craiova, a precizat, azi, Ana-Maria Timiș, purtător de cuvânt al companiei. Mai exact, este vorba despre realizarea modelului Eco Sport, ”o intenție a conducerii companiei Ford”, care ar urma să fie pus în producție în 2017 conform liderului de sindicat Ovidiu Cioroianu, care ar urma să fie pus în producție în 2017. 

 

„Este vorba despre autoturismul Eco Sport, o intenție a conducerii companiei Ford, însă mai durează câteva luni până se va stabili dacă producția acestei mașini va fi făcută la Craiova. Pentru noi ar însemna o stabilitate în următorii ani, o certitudine, dar și securizarea locurilor de muncă“ , a spus Ovidiu Cioroianu, lider de sindicat în cadrul Ford Craiova.

Potrivit acestuia, probabil Ford va anunţa intenţia şi oportunitatea de a produce modelul EcoSport din a doua parte a anului 2017 la Craiova. ”Încă nu s-a decis dacă se produce la Craiova sau nu, dar acum se fac primele diligențe”, a explicat acesta.



25 COMENTARII

  1. #21
    @#I
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    436
    Citat Mesaj initiat de George Ionescu
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Citat Mesaj initiat de George Ionescu
    „Toate poveștile astea sunt folosite POLITIC de PSD, dar și de alții. Vorbe goale și sper să înțelegeți asta odată.”
    Ce legatura are politica, psd-ul cu stirea asta ?
    Mai bine ne spui ce legatura ai tu cu articolul acesta :http://www.b1.ro/stiri/eveniment/dna-postacii-pdl-costau-lunar-10-000-de-euro-106216.html

    Uite aici legătura, nu aburelile despre postaci. Una din miile de explicații pentru dezastrul României și încă o dovadă în plus că avem guverne care ”lucrează” pentru interesul Moscovei și pentru ruinarea României (dacă poți să citești și să și accepți realitatea). Și nu este vorba numai de corupție și incompetență, pur și simplu, ci de întreținerea acestei situații cu intenție:

    http://dosareachizitii.hotnews.ro/stiri-achizitii_stiri-19296463-inregistreaza-romania-cea-mai-mica-rata-absorbtie-fondurilor-europene-explicatie-diferita-lui-victor-ponta.htm?cfcc

    Deci, ai și părerea Comisiei Europene. Salutare și trezirea!

    Nu am timp sa citesc tot articolul tau , insa ceea ce constat in mare este faptul ca multe proiecte nu se finalizeaza din cauza contestatiilor . Cine face aceste contestatii ? Voi ca sa puneti bete in roate oamenilor care incearca sa faca ceva , progresului . Ce legatura are asta cu subiectul dezbatut de noi ? Niciuna ! Ce incerci tu sa faci aici ? Sa indepartezi atentia de la lucrurile importante .
    Postarile tale deservesc opinia publica , sper sa nu-ti citeasca cineva ineptiile .
    Nu poti schimba realitate , asta esti tu : http://www.b1.ro/stiri/eveniment/dna-postacii-pdl-costau-lunar-10-000-de-euro-106216.html

    Penibil, dar e greșeala mea că te-am băgat în seamă. La ce te poți aștepta de la unul care umbla pe străzi cu pancarta în mână, în noiembrie. Angajat la primărie, ”mobilizat” de Olga în stil comunist…?
    Asta e ”valoarea” voastră. Oricum, articolul ăla e , într-adevăr, prea greu de înțeles pentru unul care repetă ”postaci, postaci” și care umblă cu pancarta lui Olga-n frunte, la ordin.

  2. #22
    Member
    Data de inscriere
     20-01-2015
    Mesaje
    154

    Tu esti hotul care striga hotii .

  3. #23
    Oldtimer
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    1201

    Mare minune daca pana in 2017 nu se inchide fabrica Ford de la Craiova.

  4. #24
    Member
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Mesaje
    242

    Nu se inchide stai linistit. Si in in plus Ecosport-ul s-ar putea sa mai faca 1-2 pui. Dar sa nu mai spui la nimeni

  5. #25
    Oldtimer
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    1204
    Citat Mesaj initiat de ole33
    Nu se inchide stai linistit. Si in in plus Ecosport-ul s-ar putea sa mai faca 1-2 pui. Dar sa nu mai spui la nimeni

    Dumneata esti responsabil cu optimismul?!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.