Restricții de circulație pe Aleea IV Şimnic și Str. Bucovăț

Restricții de circulație pe Aleea IV Şimnic și Str. Bucovăț

1.652
11
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primăria Municipiului Craiova anunţă că în perioada următoare vor fi impuse mai multe restricții în trafic, pentru efectuarea unor lucrări de reabilitarea a carosabilului.

 

Astfel, în data de 27.02.2016, în intervalul orar 1200-1700 se va închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

 • Fântâna Popova;
 • Aleea Potelu;
 • Aleea 1 Potelu;
 • Aleea 3 Popova.

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele C.S. Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

 

 

 • se va permite circulaţia rutieră pe un singur fir, în regim de şantier, pe strada Bucovăţ, de la intersecţia cu Bulevardul Ştirbei Vodă  până la intersecţia cu strada Bibescu.

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune pentru executarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare.

 

În perioada 29 februarie 2016 – 24 martie 2016 se vor institui restricţii de circulaţie rutieră pe Aleea IV Şimnic, după cum urmează:

– se va permite circulaţia rutieră pe un singur fir, pe sensul de circulaţie dinspre Bulevardul Dacia către DN 65F(centura de nord) ;

– circulaţia rutieră dinspre DN 6B ( Melineşti – Craiova) spre oraş va fi deviată pe relaţia: intersecţie DN 6B (Melineşti – Craiova) cu DN 65F (centura de nord), intersecţie DN65F (centura de nord) cu E70 (giratoriul  de la fostul Combinat Doljchim) – Calea Severinului.

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune pentru executarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare.

11 COMENTARII

 1. #1

  A terminat lucrarile de pe strada Bariera Valcii? Este un adevarat haos. Ar trebui toti angajatii din Primarie sa fie pusi sa dea la lopata. Poate asa se vor invata minte. Daca intarzii cu plata taxelor te penalizeaza. Dar pe ei cine ii penalizeaza??

 2. #2

  Mă omorâți ,în fiecare zi mi se prelungește traseul spre și de la serviciu. Terminați întâi Bariera Vilcii și apoi începeți altă lucrare

 3. #3

  Sper să nu închideţi iar intrarea in oraş, de fapt nu m-aş mira, vă pricepeti de minune la a crea haos.

 4. #4
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  3215

  Doamne sa te ti.

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 5. #5
  Maniac
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  3789

  Asfaltarea de primavara

 6. #6

  DOAameeee. Bariera ati terminat.o ca sa inchideti alta strada spre oras? Banii pe benzina in plus ocolind tot orasul cine ni da?

 7. #7
 8. #8

  Terminați dracului str.Bariera Vâlcii și după aceea începeți altă lucrare.

 9. #9
  Newcomer
  Data de inscriere
   18-05-2015
  Mesaje
  12

  Da???Și de ce nu priviți la greci…care închid vămile pt a își cere drepturile??Oamenii…grecii au c…e ….românii nu au…se plâng pe fb…pe alte site.uri …..așa ca în stradă să vedeți cum o să găsească soluții domnii de la administrația orașului.

 10. #10

  Da, inchideti drumul ca cei care vin dinspre Simnic trebuie sa ocoleasca zilnic 50km pt voi. Cata prostie!

 11. #11
  Junior
  Data de inscriere
   29-11-2005
  Mesaje
  51

  Ca doar nu ati vrea sa asfalteze dupa ce trec alegerile …ei cu ce se mai lauda ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.