Bancul zilei sambata 29.04.2017

Bancul zilei sambata 29.04.2017

4.610
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un arab in varsta traia de peste 40 de ani in SUA, la Chicago. Ii facea placere sa cultive cartofi in mica sa gradina, dar era din ce in ce mai singur si mai lipsit de puteri. In astfel de imprejurari s-a hotarat sa trimita un e-mail fiului sau, care studia la Paris, pentru a-i povesti despre problemele sale :

– « Draga Ahmed, sunt foarte trist pentru ca nu mai pot sa plantez cartofi. Sunt sigur ca, daca tu ai fi aici, m-ai putea ajuta sa sap terenul din gradina. Te iubesc, tata ! »

A doua zi, batranul arab primeste raspuns de la fiul sau :

– « Draga tata, nu mai sapa in gradina, am ascuns acolo ceva foarte pretios. Te iubesc si eu, Ahmed ! »

La scurt timp, sosesc, la locuinta batranului, reprezentanti ai US Army, ai Marinei SUA, FBI-ul, CIA etc. Gradina este sapata si rascolita de la un capat la altul, milimetru cu milimetru, fara sa se descopere ceva. In ziua urmatoare, batranul arab primeste un nou e-mail de la fiul sau :

– « Draga tata, sunt sigur ca gradina este acum sapata in intregime si ca tu poti sa-ti plantezi cartofii. Nici eu nu as fi putut face mai bine acest lucru. Te iubesc, Ahmed ! »



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.