Mihail Genoiu: A fost reluată furnizarea agentului termic!

Mihail Genoiu: A fost reluată furnizarea agentului termic!

12.900
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După două zile în care craiovenii au tremurat de frig în apartamentele ce se află racordate la sistemul centralizat de încălzire, din această noapte furnizarea agentului termic a fost reluată în urma discuțiilor avute de Primarul Craiovei, Mihail Genoiu și Secretarul de Stat în Ministerul Energiei, Doru Vișan și cu Dan Vasile, director al Complexului Energetic Oltenia.

În urmă cu câteva ore a fost pornit cazanul numărul unu, cel care se afla în reparație capitală iar urmă cu puțin timp a fost pornit și cazanul numărul doi, cel care a suferit avarie după avarie în ultima vreme.

“În această seară am purtat discuții atât cu Secretarul de Stat care se ocupă de Complexul Energetic, Dorel Vișan, dar și cu Dan Vasile din partea Complexului Energetic Oltenia, care m-au asigurat că s-au pus în funcţiune ambele instaţalii pentru furnizarea agentului termic primar. Termo Craiova deja livrează agent secundar către locuințele craiovenilor iar acesta se va încălzi treptat, din nordul orașului către partea de sud. Primii care vor simți căldura în calorifere vor fi locuitorii cartierului Brazda lui Novac, apoi cei din George Enescu, Rovine, Centru şi Craioviţa Nouă. În jurul orei 2 se vor încălzi caloriferele și în celelalte cartiere ale Craiovei. Am primit asigurări că cele două instalații vor merge la capacitate maximă pentru a face față necesității de agent termic pentru încălzirea apartamentelor care s-au răcit din cauza lipsei căldurii din ultimele două zile.

Cer încă o dată scuze craiovenilor pentru disconfortul creat și îi asigur că, deși nu a avut nicio vină, Primăria Craiova și eu personal ne-am implicat pentru a rezolva cât mai urgent această problemă.” a declarat în exclusivitate pentru CraiovaForum Primarul Craiovei, Mihail Genoiu.



3 COMENTARII

  1. #1
    mpr
    Junior
    Data de inscriere
     10-12-2014
    Mesaje
    73

    P’asta nu l-o fi invatat ma-sa ca nu-i frumos sa minta? Sau e mostenire genetica si noi avem nefericirea sa-l avem de primar. Da pe afara nesimtirea, impostura si grobianismul dar ei sarmanii au impresia ca-i respecta lumea, jenant, penibil: genoiu&Co. primar „jenibil” si-l mai are langa si pe refuzatu’ ala de stelica aka „sie”-si pentru cunoscatori (vezi bre ca asta la primu’ colt pe care nici n-apuci sa-l iei-te sapa, e in adn-ul lui de nevertebrata involuata, intreaba-i p’aia care s-au ars cu specimenu’)

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-03-2015
    Mesaje
    36

    traiasca monopolul Termo… slava Domnului ca personal am scapat de curvele astea de la Termo… in rest, PSD s-a dorit, acum luati cu paine!
    in rest pacat de copii care ingheata prin scoli si gradinite

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-11-2018
    Mesaje
    16
    Citat Mesaj initiat de SHULEMO
    PSD s-a dorit, acum luati cu paine!

    Pai ce ai fi vrut sa fie daca judetul este rosu de cand lumea ? Hai ca esti culmea.. Sa nu mai zic ca lafel era cu orice partid. Crezi tu ca daca era portocaliu sau galben judetul nu mai pocnea cazanul de la Termo ? sau altii bateau din palme hocus pocus si schimbau totul cat ai clipi. Cand va vad asa… Acelas lucru se intampla cu oriceine ar fi la putere. Daca vrei facem pariu pe ce vrei, si maine punem la conducere un penelist, un userist, un udemerist, ce vrei tu, si ai s avezi ca lafel o sa fie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.