Dante Internațional atrage finanțare europeană pentru pregătirea angajaților

Dante Internațional atrage finanțare europeană pentru pregătirea angajaților

3.238
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

DANTE INTERNATIONAL SA investește în dezvoltarea competențelor digitale ale angajaților săi și a atras finanțare europeană pentru proiectul „Training pentru performanța angajaților eMAG – Digital Trainsformation” (cod SMIS 149703). Valoarea totală a proiectului este de 1.750.417,75  lei, din care 723.707,73 de lei (49,99% din valoarea eligibilă) reprezintă finanțare nerambursabilă, iar 50,01% provin din surse proprii.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman și este implementat în perioada 21 iulie 2021 – 20 ianuarie 2023. Obiectivul acestuia este de a îmbunătăți nivelul de cunoștințe, competențe și aptitudini ale angajaților care își desfășoară activitatea în sectorul tehnologiei informațiilor și telecomunicațiilor, sector economic cu potențial competitiv conform SNC și domeniilor de specializare inteligentă SNCDI. În acest program sunt înscriși 140 de angajați, care participă la cursuri de formare menite să îi ajute să își crească nivelul competențelor digitale de bază, a celor generale și a celor specifice rolului, printr-un proces formal de învățare.

Rezultatele principale vizate de proiect sunt:

– 10  programe organizate, axate pe dezvoltarea competențelor informatice și digitale de nivel avansat (specifice domeniului TIC), la care vor participa cel puțin 50 de angajați;

– un program de formare profesională continuă, la care vor participa minimum 50 de angajați, care vor dobândi competențe de utilizare a Excel;

– două programe de formare al căror scop este de a susține acumularea unui set de competențe digitale avansate, la care vor participa 40 de angajați.

La final, participanții vor fi evaluați și cel puțin 80% dintre aceștia vor primi o certificare recunoscută la nivelul companiei.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

 

 

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al comerțului electronic din România și a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. De 20 de ani, compania investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani.

 

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox și livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul premium Genius, prin care clienții beneficiază de livrare gratuită și rapidă, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanțare în rate prin eCredit și aplicația de mobil.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.