“OLTENIA TRAVEL & BUSINESS” – Editia a II-a

“OLTENIA TRAVEL & BUSINESS” – Editia a II-a

419
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

“OLTENIA TRAVEL & BUSINESS” – Editia a II-a

Craiova – 25 – 27 mai 2012

Piata “Mihai Viteazul”

 

         Primaria Municipiului Craiova impreuna cu Asociatia pentru Turism Rural, Ecologic si Cultural din Oltenia, Consiliul Judetean Dolj si Mapamond  Events & Advertising organizeaza in acest an la Craiova cea de-a doua editie a targului de Turism „Oltenia Travel & Business” 2012.

 

Evenimentul este cea mai importanta manifestare de acest gen din regiunea Oltenia, se bucura de sustinerea  Institutiei Prefectului Judetului Dolj si a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din RomaniaANAT si reprezinta o oportunitate de contact cu importanti prestatori de servicii turistice din tara si strainatate.

Primaria Municipiului Craiova este preocupata permanent de promovarea orasului drept atractie turistica aceasta manifestare reprezentand o oportunitate in acest sens. Dezvoltarea Craiovei din ultimii ani a dus si la cresterile inregistrate in industria turismului. In acelasi timp orasul Craiova poate deveni un important  centru de afaceri prin inaugurarea unui mare pavilion expozitional in cartierul Romanesti,o destinatie pentru turismul cultural avand in vedere festivalurile si manifestarile unor prestigioase institutii, precum si un loc in care competitiile sportive sa devina o mare atractie pentru regiunea balcanica.

 

Vor avea reprezentare la acest targ multiple sectoare din industria turismului: agentii de turism, unitati de cazare, moteluri, pensiuni, cabane, turismul cultural, agroturismul, turismul ecologic, balnear, producatori de articole pentru vanatoare si pescuit, edituri si publicatii turistice, sisteme de rezervari, asociatii, organizatii de turism.

Numarul vizitatorilor este estimat la peste 60.000 de persoane.

Consultanti de turism si reprezentanti ai firmelor participante vor sta la dispozitia vizitatorilor vineri 25 mai 2012 intre orele 12.00-20.00, sambata 26 mai 2012 intre orele 10.00 -20.00 si duminica 27 mai 2012 intre orele 10.00-13.00.

In cadrul targului vor fi prezentate destinatii de vacanta, oferte speciale  si vor fi organizate standuri de promovare turistica.

Intreg evenimentul va fi animat de spectacole iar  premii importante vor fi oferite pe parcursul celor trei zile.

Deschiderea oficiala a targului va avea loc vineri 25 mai 2012 la ora 12.00 in Piata Mihai Viteazul.

Detalii legate de „Oltenia Travel & Business” 2012 gasiti accesand site-ul www.mapamond.roSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.