„Bunuri distruse de foc”

„Bunuri distruse de foc”

324
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pompierii din cadrul Gărzii Osica au intervenit ieri, 01 iulie, ora 02.43, în comuna Voineasa, sat Mărgăriteşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă din gospodăria lui Ion U.

Ajunşi la locul intervenţiei cu o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă, aceştia au găsit în flăcări o anexă gospodărească, aflată în apropierea casei bărbatului şi bunurile din această. În sprijinul militarilor de la Osica a mai venit o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă de la Garda Balş. Cu toate eforturile militarilor care au acţionat mai bine de două ore pentru izolarea şi lichidarea incendiului, s-au făcut scrum acoperişul anexei pe aproximativ 200 mp, un pat, un frigider, materiale textile şi tocăria din lemn a anexei. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric produs de un conductor defect.

Tot ieri, la ora 12.33, pompierii de la Staţia Scorniceşti au intervenit în comuna Optaşi Măgura, sat Zăvoi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Buiuc K. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă, salvatorii găsind în flăcări mobilierul şi bunurie dintr-o cameră de locuit. Incendiul a fost lichidat înainte să se extindă şi la restul locuinţei, fiind distruse în urma acestuia mobilierul din cameră şi materialele textile din această. Şi de această dată, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.