„Două persoane rănite în urma unui accident produs la Jitaru”

„Două persoane rănite în urma unui accident produs la Jitaru”

278
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Scorniceşti a intervenit ieri, 20 mai, la ora 14.58, pe DN 65-E 574, pe raza localităţii Jitaru, unde, în urma coliziunii dintre un Matiz şi un Citroen, două persoane au necesitat îngrijiri medicale.
Ajunşi la locul solicitării, împreună cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, salvatorii au acordat prim ajutor, mai întâi, victimei din Matiz, Laura G., de 21 de ani, şofer al autoturismului, care a fost găsită de aceştia conştientă, cu multiple plăgi la nivelul gâtului şi feţei şi suspiciune de fractură col femural stâng. Pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina. Apoi, personalul medical şi paramedical, a acordat îngrijiri medicale, Cristinei P., de 28 de ani, şofer al autoturismului Citroen, care prezenta dureri şi excoriaţii la nivelul membrelor superioare. Victima a fost transportată tot la UPU Slatina.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.