Oamenii străzii, duși de poliție la adăpost

Oamenii străzii, duși de poliție la adăpost

668
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cum zilele acestea termometrele au scăzut mult sub 0 grade, polițiștii au luat la pas locurile frecventate de persoanele fără adăpost pentru a le duce în spații special amenajate. O patrulă de la Secția 5 de Poliție i-a găsit, duminică, pe străzi, pe Sandi Păianu, în vârstă de 56 de ani, și Smărdaru Sandi, de 63 de ani, ambii din comuna Ghindeni. „Cei în cauză  au fost conduşi la sediul secţiei în vederea transportării acestora în cadrul centrelor de adăpost. În acest sens a fost solicitat telefonic un echipaj medical, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dolj, care i-a transportat la Urgență pentru examinare medicală, după care au fost internaţi la Căminul Persoanelor Vârstnice“, declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

 

Azi noapte un alt bărbat fără adăpost a fost găsit de oamenii legii. Vasilică Livezeanu, de 46 de ani, a fost depistat în scara 14C, de pe Str. A.I.Cuza. Și el a fost dus la spital și ulterior la adăpost.

 

Fotografie simbol



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3032

    Bravo lor

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.