Restricții de circulație pe Calea București și Str. Tehnicii

Restricții de circulație pe Calea București și Str. Tehnicii

1.266
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în perioada 23 martie 2016 – 23 aprilie 2016, pentru continuarea lucrării “Amenajare sens giratoriu de circulaţie la intersecţia str. Calea Bucureşti cu str. Tehnicii şi cu str. Eustaţiu Stoenescu” se vor institui restricţii de circulaţie după cum urmează:

 

  • În prima etapă se va închide total traficul pe Strada Tehnicii, pe tronsonul cuprins între Strada Calea Bucureşti şi Strada Ion Ţuculescu.

 

  • În a doua etapă se prevăd lucrări de execuţie efectivă a sensului giratoriu, lucrări care se vor face după ridicarea restricţiilor de pe Strada Tehnicii, prin dirijarea traficului rutier pe banda exterioară a sensului giratoriu, atât pentru sensul de intrare cât şi de ieşire din Craiova.

 

Foto: arhivă

 



5 COMENTARII

  1. #1

    hmm.. se pare ca e punguta nu s-a umplut pentru alegeri.. nu ar trebui sa termine si incep? la intersectia Calea Bucuresti cu Alexandru Ioan Cuza e un mic triunghi la care o latura la care nu au mai pus „maclavais” pe trotuar…acolo depozitau nisip cand lucrau pe Calea Bucuresti..

  2. #2
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    7189

    Sa inceapa „distractia” cu cozi pana la Metro

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5344

    Ieri am venit de pe principatele unite si am stat in sensul giratoriu din centru de mi s-a urat fiindca strada Stefan cel Mare se asfalta… ca tot vin alegerile.. Asta cu asfaltarea dinainte de alegeri este praf in ochi.. Mi-au schimbat recent si becurile pe strada (licareau multe dintre ele).. Sa tot vina alegerile la noi.. ca numai inainte de alegeri parca intra toti in focuri…

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     01-05-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    38

    nu mai de bine………….Sa avem trei intrarii in oras inchise .sa te tii ce o sa fie pe toamnei.. apropo nici aia nu este terminata

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    268

    Oricum cine dracu vine in Craiova? De aici lumea doar pleaca, catre Cluj, Timisoara Bucuresti sau UK
    Asta i un oras de parasit…

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.