eMag pune la bataie 20 de pozitii de internship platit in Craiova,...

eMag pune la bataie 20 de pozitii de internship platit in Craiova, Iasi si Bucuresti

5.135
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

eMAG continuă programul Talent Internship și deschide 20 de poziții de interni în șase din echipele companiei: Software Development, Web&Mobile Platforms, Targeting Search&Listing, Comercial Platform, Finance și HR.

Noii interni vor fi mentorati pe parcursul intregului program de specialisti din companie. Pe langa suportul pe care il vor primi de la acestia, internii vor fi implicati si in programe de invatare, care le vor sutine dezvoltarea si integrarea in cultura si echipele eMAG”, a declarat Cristina Solea, manager de recrutare eMAG.

Esti la inceput de drum? Vino sa vezi cum este sa faci parte din echipa care creeaza viitorul comertului online in regiune. Ai de ales dintre 20 de pozitii de internship platit in Bucuresti, Iasi si Craiova

Suntem fundamental curiosi, invatam experimentand si cautam mereu idei out of the box si solutii noi. Daca te recunosti in descrierea de mai sus, iti place actiunea si tintesti mereu sus, avem un loc pentru tine. Te asteapta o super experienta!

Alege programul care ti se potriveste, iar intre 1 iulie si 31 august vei avea ocazia sa inveti de la specialisti pasionati de ceea ce fac si sa te implici in proiecte cu un impact real asupra businessului.

Vei invata tainele codului de la Code Gods (IT), vei gandi solutii noi pentru a imbunatati experienta la cumparaturi de la Platform Masters (Platforms), o sa descoperi cum gestionam relatia cu colaboratorii in zona financiara de la Money Rulers (Finance) sau cum ii ghidam pe colegii nostri pe parcursul intregului traseu in companie, ajutandu-i sa se dezvolte de la HR Architects (HR).

Daca pe parcursul programului demonstrezi potentialul si pasiunea ta, ne facem colegi full-time.

Te poti inscrie pana pe 3 iunie, ora 23:59, asa ca repede, repede, la butoane!

Aplicantii pentru una din cele 20 de pozitii deschise se pot inscrie accesand link-ul cariere.emag.ro/internship pana la data de 3 iunie 2016. Dupa perioada de inscriere, aplicantii vor intra intr-un proces interactiv de selectie pe parcursul lunii iunie.

Sursa: forbes.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.