630 milioane de lei pentru infrastructura de apă şi canalizare

630 milioane de lei pentru infrastructura de apă şi canalizare

999
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania de Apă Oltenia implementează proiectul „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judetul Dolj”, care este co-finanţat prin Programul Operaţional Sectorial (POS) Mediu, Axa prioritară 1.”Până la această dată, au fost lansate procedurile de achiziţie publică pentru toate contractele de lucrări, pentru care există deja anunţuri de participare publicate în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice). Alte trei proceduri, vizând atribuirea de contracte de lucrări, sunt în curs de validare de către Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) sau de încărcare a documentaţiilor în SEAP”, se arată într-un comunicat al CAO. În această lună iulie vor fi adjudecate trei licitaţii care fac din acest proiect, fiind vorba de extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în Craiova, de extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în Filiaşi, precum şi reţele noi de apă şi canalizare menajeră în localitatea Poiana Mare. Contractul de finanţare privind extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Dolj a fost semnat în septembrie 2011 şi are o durată de implementare de 40 de luni, până la data de 31 decembrie 2014. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 630 de milioane de lei.3 COMENTARII

 1. #1
  Trancer
  Data de inscriere
   29-05-2006
  Locatie
   Departe
  Mesaje
  478

  Ar fi frumos sa vedem si noi lista cu firmele/persoanele care au castigat contractele – dupa licitatie desigur. Si sa vedem ale cui sunt firmele, ca sa vedem daca exista relatii intre persoanele care detin acele firme si cei din functii. Asta ca sa nu mai repetam episodul – Delta ia toate lucrarile din Craiova, pentru ca udrea e prietena cu solomon.

  "You have 99 problems... and bitches are all of them"
 2. #2
  Member
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  227

  NEPOTISME … fratele, cumnatului, prietenului, varului

 3. #3
  Racer
  Data de inscriere
   22-12-2007
  Locatie
   Niciodata Stabil
  Mesaje
  1368
  Citat Mesaj initiat de cyborg
  NEPOTISME … fratele, cumnatului, prietenului, varului

  Ca bine zici…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.