Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

290
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 10.06.2012, ora 12.30, pe DJ 553, în comuna Poiana Mare, P.CRISTI, 42 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de V.GHEORGHIŢĂ, 21 ani, din aceeaşi localitate.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului mopedului care a fost transportat la Spitalul Calafat.

La data de 08.06.2012, ora 14:45, în oraşul Dăbuleni, pe D.N. 54 A, N.VIOREL, 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Bechet către Corabia, l-a accidentat pe B.GHEORGHE, 92 de ani, din oraş, care se deplasa pe bicicletă şi a pătruns pe drumul naţional fără să se asigure, şoferul intrând apoi cu vehiculul într-un stâlp de ciment.
Din accident a rezultat rănirea uşoară a biciclistului şi a lui N.VIOREL şi a pasagerului din dreapta faţă P.CĂTĂLIN, 25 de ani, din oraşul Dăbuleni.

În aceeaşi zi, în jurul orei 17.00, în Craiova, C.ANDREEA, de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Tineretului, l-a accidentat uşor pe S.ION, 74 de ani, din Craiova, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

La data de 08.06.2012, în jurul orei 17.00, C.ANDREEA, de 18 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tineretului l-a accidentat uşor pe S.ION, 74 de ani, din municipiu, care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În noaptea 09/10. 06.2012, ora 00.15, pe strada F-ţii Goleşti, din Craiova, în timp ce P.CRISTIAN, 26 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi a pătruns în intersecţie unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de G.MELANIA, 23 de ani, din Craiova, iar în urma impactului ambele vehicule au intrat lovit autoturismul condus de T.ION, 53 de ani, din Craiova.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui G.MELANIA şi T.ION, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.

​În aceeaşi noapte, în jurul orei 02.30, pe bulevardul Racoţeanu din oraşul Filiaşi, P.CRISTIAN, de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism a executat viraj la stânga pentru a pătrunde pe strada Stadionului fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de T.DANIEL, 22 ani, din aceeaşi localitate.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a BIANCĂI C., 18 ani, din oraşul Filiaşi, pasageră pe bancheta din spate a primului autoturism.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.