Adolescenţi de 16 ani, reţinuti pentru tâlhărie, furt calificat şi violare de...

Adolescenţi de 16 ani, reţinuti pentru tâlhărie, furt calificat şi violare de domiciliu

1.092
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

În sarcina celor doi minori de 16 ani, unul din Craiova, iar altul din comuna doljeană Caraula, s-a reţinut faptul că, la data de 9 aprilie 2013, aflându-se într-un autoturism taxi, prin exercitarea de acte de violenţă şi ameninţare, R.A. l-a deposedat pe C. DOREL, şofer de taxi, de un telefon mobil şi suma de 110 lei. Deasemenea, la data de 12 iunie 2013, în baza unei înţelegeri prealabile, suspecţii au pătruns fără drept, prin escaladarea gardului, în curtea imobilului părţii vătămate B.GIGI, din Craiova de unde au sustras bijuterii din aur şi argint, ceasuri şi suma de 1.000 lei.

Poliţiştii au întocmit pe numele celor doi acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie, furt calificat şi violare de domiciliu, cei doi învinuiţi fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. În baza probatoriului adminsitrat măsura propusă ce a fost însuşită şi înaintată instanţei de judecată care a emis mandate de arestare pe numele celor doi, pe o perioadă de 20 zile, fiind introduşi în arestul IPJ Dolj. Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.