Aida Bistro te asteapta in curand la terasa

Aida Bistro te asteapta in curand la terasa

808
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Pentru ca se apropie vara, odata cu vremea buna vine si invitatia noastra la Aida Bistro, cu oferte si surprize irezistibile. Stim ca va place soarele, combinat cu… o apa cu gheata si lamaie (sau poate ceva mai indraznet, dupa preferinte), asa ca va asteptam cat de curand la terasa Aida Bistro, situat pe Bld. Carol I nr.8.

Cu o capacitate de 45 de locuri si optiune de Wi-Fi, pe terasa te poti delecta cu mancare buna, muzica, bauturi fine si mai ales cu bere rece.

Si cum vara serile cu fotbal sunt nelipsite, te asteptam impreuna cu prietenii sa vizionezi aici meciurile din Champions League!

Amplasat la doar 5 minute de Universitate, restaurantul Aida Bistro va invita sa va racoriti vara aceasta la terasa ce se va deschide in curand!

Vizitati-ne pe www.aidabistro.ro sau dati-ne LIKE pe Facebook, http://www.facebook.com/aidabistrocraiova si vei fi la curent cu toate noutatile.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.