AIESESC Craiova: Studenţii învaţă să creeze proiecte

AIESESC Craiova: Studenţii învaţă să creeze proiecte

210
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Mulţi vorbesc despre project management, dar puţini ştiu cu adevărat ce înseamnă!

În acestă primavară, AIESEC Craiova oferă studenţilor şansa de a afla mai multe despre acest subiect, într-un cadru destins, planificând şi implementând o serie de proiecte şi iniţiative, în cadrul proiectului Inpro.

Ajuns la cea de-a doua ediţie, Inpro costă în activităţi derulate pe o perioadă de cinci săptămâni, activităţi susţinute de patru internaţionali din Germania, Grecia, Ucraina şi Georgia. Proiectul implică participarea la 2 săptămâni de traininguri legate de crearea, planificarea şi implementarea unui proiect, dar şi despre o gestionare mai bună a timpului şi resurselor pe care acesta le presupune. Pregătirea teoretică va fi urmată de 3 săptămâni de pregătire practică în care studenţii pot experimenta cu adevărat ce înseamnă să fii manager de proiect. Aceştia vor putea crea proiecte care să rezolve probleme identificate de ei în societatea în care trăiesc. Astfel, lucrând în echipă, fiind creativi, dar şi responsabili, studenţii vor dobândi cunoştinţe practice despre dezvoltarea unui proiect.
Desfăşurate în perioada 24 martie – 28 aprilie, activităţile proiectului vor avea loc de două ori pe săptămână, sub îndrumarea directă a celor patru internaţionali.

Înscrierile se fac până la 22 martie, completând formularul online ce poate fi găsit pe site-ul proiectului www.aiesec-craiova.org/inpro sau formularul în format fizic ce poate fi găsit la standul AIESEC din incinta Universităţii din Craiova.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.