AJOFM Dolj înregistrează cereri de la studenții care vor să lucreze în...

AJOFM Dolj înregistrează cereri de la studenții care vor să lucreze în Germania în timpul vacanței

25.172
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Studenții care își doresc să muncească în timpul vacanței de vară se pot adresa, începând de azi, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dolj.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

*Menționăm că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 și 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, și care au cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană*, precizează reprezentanții instituției mai-sus menționată.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor. Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Dolj, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj,  din Str. Eugeniu Carada, nr.13A, localitate Craiova, în vederea înregistrării aplicațiilor. Înregistrarea se va desfășura ȋn perioada 13.01.2020 – 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0251/306.100, interior 122, sau pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM DOLJ>Comunicare>Materiale informative



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.