Alin Goga nu mai e directorul RAT Craiova. Conducere nouă şi la...

Alin Goga nu mai e directorul RAT Craiova. Conducere nouă şi la Direcţia Agricolă şi CAS Dolj

2.387
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Schimbări pe bandă rulantă, azi, în rândul directorilor de instituţii deconcentrare şi regiile subordonate Primăriei.

Fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Gheorghe Albu, este acum noul director al Direcţiei Agricole Dolj. Până acum interimatul a fost asigurat de Ştefan Grigore.

Şi la Regia Autonomă de Transport Craiova s-a schimbat conducerea. Astăzi a fost ultima zi ca director pentru Alin Goga. Acesta a anunţat încă de acum două săptămâni că este posibil să părăsească Craiova pentru un post mult mai bine plătit, la Transelectrica Bucureşti.

În locul lui, la şefia RAT, a rămas Marcel Tănăsescu, directorul tehnic de la Exploatare, acum director cu delegaţie.

De altfel, şi la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Dolj s-au produs schimbări. Alina Tănăsescu s-a întors din nou pe funcţia de director CAS Dolj, unde interimatul a fost asigurat până astăzi de Cristi Popescu.

Totodată, Marius Simcelescu a înlocuit-o pe Daniela Dobrin la conducerea Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale Dolj.



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    711

    Si asta o sa faca mare branza cand o sa stea in scaunul sau de directoras … SCIMBATI COSCIUGELE ALEA MOBILE, chiar daca nu circulam cu ele putem sa murim din cauza lor, in aceasta iarna am simti pe pielea mea cum e sa se aproprie de tine un autobuz care nu poate fi franat …

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Mesaje
    131

    Si oare, asta inseamna ca vom circula in conditii mai decente ? V-a fi reinoit parcul auto-tramvaie, soferii vor fi cu mai atenti si cu mai mult bun simt ? Ma tem ca nu, totul v-a ramane ca mai inainte. Doar schimbari politice.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    264

    Tot conditii proaste vor fi indiferent cine ar fi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.