Ambasadorul Suediei, încântat de… vremea frumoasă de la Craiova

Ambasadorul Suediei, încântat de… vremea frumoasă de la Craiova

789
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, şi prefectul judeţului Dolj, Marius Deca, au primit, astăzi, vizita ambasadorului Suediei în România, Excelenţa Sa Anders Bengtcén. Acesta a ţinut, în primul rând, să le mulţumescă gazdelor pentru că au „comandat” o vreme atât de frumoasă, precum cea de azi, subliniind acest lucru în mai multe rânduri.

În altă ordine de idei, diplomatul suedez a discutat cu oficialii noştri despre posibilitatea investitorilor suedezi de a deschide afaceri în zona noastră.

„Am discutat de oportunităţile firmelor suedeze de a investi în România şi mi-am adus aminte cu plăcere că, în urmă cu foarte mulţi ani, la Fabrica de locomotive, prima licenţă a venit de la ABB – ASEA Brown Boveri – o firmă suedeză”, a afirmat prefectul de Dolj, Marius Deca.

Reprezentantul Guvernului a mai precizat că a convenit cu ambasadorul Suediei ca în luna septembrie să aibă mai multe întâlniri cu zece reprezentanţi ai Parlamentului suedez care vor veni la Craiova, aceştia fiind interesaţi de domniul agriculturii, domeniu în care şi Excelenţa Sa este specialist.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Junior
  Data de inscriere
   24-10-2010
  Mesaje
  96

  degeaba vin straini pe la noi ca nu avem ce le oferi, drumurile sunt praf, administratia orasului lasa de dorit……….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.