ANAF face gaură în bugetul RAT Craiova

ANAF face gaură în bugetul RAT Craiova

1.259
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,50)

Regia Autonomă de Transport Craiova a pierdut procesul cu Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. în urma acestei hotărâri cu caracter definitiv regia va trebui să plătească 12 de milioane de lei.

Noul director al RAT Craiova a declarat că persoanele ce vor fi găsite responsabile de această greșeală vor fi disponibilizate, de asemenea, împotriva lor vor fi făcute și plângeri penale. „Am primt o veste de la colegii de RAT Craiova, am pierdut un proces cu ANAF, este vorba de 120 de miliarde de lei vechi, o sumă extroardinar de mare din cauza unor bani din afara bilanțului. Vom investiga și mi se pare normal ca cei responsabili de aceste nereguli să plătească. Primul lucru pe care îl voi face ca director al societății este să îi responsabilizez pe cei vinovați, nu este posibil să te joci așa cu banii craiovenilor. RAT Craiova are o datorie de 350 de miliarde de lei vechi, dacă o să muncim la maximă capacitate tot o să ne ia foarte mult timp să plătim aceste datorii și să aducem instituția pe linia de supraviețuire să nu zicem pe plus. Angajații care și-au făcut treaba nu vor păți nimic dar cei care au greșit ar trebui să facă un gest de onoare și să plece înainte să vin eu. Furturile nu sunt la șoferi ci în altă parte, existau mnageri care au semnat niște acte, vom veni în fața dumneavoastră când vom avea rezultate”, a spus Radu Preda.

Sursa: www.lupamea.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2419

    Aiurea,toti sunt smei la inceput….

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-02-2011
    Mesaje
    7

    Parca Goga cand a plecat spunea ca a redresat RAT-ul si era pe profit, acum iar e pe pierdere?
    Larguta stie????????????

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     24-10-2009
    Mesaje
    88

    Goga unde a fugit?

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-03-2011
    Mesaje
    26

    traim in romania si nu ar trebuiu sa ne mai mire nimic pt ca toti fura si nu stiu pe cine sa dea vina

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.