Anghel Sandu, zis Bercea Mondial, rămâne în spatele gratiilor

Anghel Sandu, zis Bercea Mondial, rămâne în spatele gratiilor

1.795
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Anghel Sandu, zis Bercea Mondial, rămâne în spatele gratiilor. Asta au decis magistrații Curții de Apel Craiova, care au admis recursul formulat de procurorii slătineni la decizia Tribunalului Olt de a înlocui măsura arestării preventive cu cea de a nu părăsii localitatea.

În fața jurnaliștilor, acesta a părut azi, destul de optimist: „Se va face dreptate. Voi fi eliberat“. Numai că nu a fost așa cum și-a dorit Bercea.

În aprilie, Bercea Mondial a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare şi portul cuţitului, fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa ori integritatea corporală a persoanelor. Acesta a declarat de fiecare dată că este nevinovat.

În urmă cu două săptămâni, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova l-au trimis în judecată pe  Anghel Sandu, zis Bercea Mondial  pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani şi evaziune fiscală în formă continuată.

Azi, primăria Slatina a demolat una din casele lui Bercea din Slatina, ridicată fără autorizație.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.