Antonie Solomon candidează oficial pentru un nou mandat de primar. Liderii UNPR...

Antonie Solomon candidează oficial pentru un nou mandat de primar. Liderii UNPR au urcat pe scenă cu artificii și confetti

411
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antonie Solomon, primarul Craiovei, și-a lansat oficial candidatura pentru un nou mandat de edil-șef, astăzi, la Filarmonica Oltenia. Acesta a fost susținut de liderii partidului UNPR, Gabriel Oprea, Marian Sârbu și Cristian Diaconescu.

Înainte ca invitații de onoare să ia cuvântul, publicul din sală, care a fost în număr de circa 500 de oameni, au urmărit un videoclip de cinci minute, cu prezentarea actualului primar. Filmulețul conținea poze cu  Solomon, iar pe fundal era înregistrat discursul cu vorbe impresionante, specific acestei campanii electorale. Nu au lipsit nici baloanele și confettile în culoarea Universității Craiova, alb-albastru.

Gabriel Oprea, președintele UNPR, a fost primul care a spus câteva cuvinte pentru susținerea candidatului la Primăria Craiova. „Obiectivul nostru este câștigarea alegerilor cu cel mai bun primar din țară. Este un primar care va mai fi ales încă de 10 ori de acum înainte”, a declarat Oprea, care a fost greu de urmărit din cauza fumului de artificii.

Discursul lui Antonie Solomon a fost cel dintotdeauna, exprimându-și printre altele și dragostea pentru craioveni. „Craiova nu trebuie să îmbătrânească niciodată, tinerii trebuie să muncească aici. Nu o să vorbesc despre  niciun adversar politic. Adevărații mei adversari politici sunt lipsa locurilor de muncă, lipsa locuințelor, birocrația și criza economică”, a precizat primarul.

Pe scenă a urcat și Lavinia Șandru, vicepreședinte UNPR, care i-a adresat lui Antonie Solomon niște cuvinte foarte prietenoase. „Am simțit atâta căldură când am intrat în sala asta cum n-am simțit în toată țara. Știu că pe 10 iunie, dragă prietene Aurică, oamenii te vor vota cu ochii în lacrimi”.

La eveniment au venit și nelipsiții cântăreți olteni, Mariana Ionescu, Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, care i-au dedicat trei melodii primarului.

Sursa: jurnalulolteniei.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-03-2012
    Mesaje
    6

    Parodie.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    55

    Ai dreptate! PARODIE!

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.