Asociaţia “Tedy Bear” inaugurează primul Centru de Recuperare pentru Copilul Autist din...

Asociaţia “Tedy Bear” inaugurează primul Centru de Recuperare pentru Copilul Autist din Oltenia

2.935
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Inaugurarea primului Centru privat de recuperare pentru copilulul autist din Oltenia va avea loc duminica, 31 martie 2013, incepand cu ora 11, la sediul din comuna Cârcea Str. Luceafarului, nr. 18, judeţul Dolj ( zona Selgros, vizavi de Penitenciarul Pelendava).

La eveniment sunt invitati reprezentanti ai Consiliului Judetean Dolj, ai Primariei Craiova, ai Primariei Carcea, ai DGASPC Dolj, Ionut Stroe, Marinica Dinca, Cosmin Vasile, Eugen Calinoiu, Florentin Gust.
Centrul de recuperare pentru copilul cu autism se adreseaza copiilor cu diagnostic TSA: autism, Sindrom Rett, Aspenger, avand o capacitate de 30 de locuri. Dotarile centrului sunt de ultima generatie, dispune de bucatarie proprie, sali de mese, cabinet logopedie, cabinet kinetoterapie, cabinet psihologic. Curtea, cu o suprafata de 250 mp, este amenajata special pentru a se putea desfasura activitati de terapie si socializare in aer liber.
În candrul centrului sunt asigurate la standarde ridicate de calitate servicii de recuperatre – treapie aba, pecs, logopedie, kinetoterapie. Personalul care desfasoara activitati in cadrul centrului este format din instructori specializati, psihologi, logopezi, kinetoterapeuti, instructori educatie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.