Aur la Olimpiada de Ştiinţe a UE pentru un elev al C.N....

Aur la Olimpiada de Ştiinţe a UE pentru un elev al C.N. „Fraţii Buzeşti” din Craiova

515
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Învățământul craiovean a înregistrat două rezultate de excepție, duminica aceasta, la Olimpiada de Ştiinţe a Uniunii Europene şi Cupa Ministerului Educaţiei Naţionale la fotbal.

Elevul MIRCEA DAN MIREA, de la clasa a X-a a Colegiul Național Frații Buzești din Craiova, coordonat de prof. Vasile Roșu (fizică), prof. Genelia Petrescu(biologie), prof. Cornelia Cerăceanu (chimie), a obținut medalia de aur la Olimpiada de Științe a Uniunii Europene, desfășurată în perioada 17 – 24 martie 2013.

Totodată, echipa de fotbal a Liceului Tehnologic Auto s-a calificat în semifinala CUPEI MINISTERULUI EDUCAȚIEI NAȚIONALE, ediția 2013, care se va desfășura în perioada 5-7 aprilie 2013 la Buftea.

Meciul de calificare în finală se va disputa în compania echipei din județul Bihor, urmând ca finala să se desfășoare în data de 7 aprilie pe stadionul Național Arena, București. Echipa care va câștiga competiția va participa la Campionatul Mondial Școlar de Fotbal, competiţie organizată de către Federaţia Internaţională a Sportului Școlar,care va avea loc la Bordeaux/Franţa în perioada 14-22 aprilie 2013.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.