Autoturism furat din Italia, descoperit la PTF Calafat

Autoturism furat din Italia, descoperit la PTF Calafat

346
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cursul zilei de duminică, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat au depistat în zona de competenţă, un autoturism marca Mercedes Benz, la volanul căruia se afla un cetăţean turc, în vârstă de 45 ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date, oamenii legii au stabilit că autoturismul figura ca fiind furat din Italia, din data de 6 octombrie 2010. Şoferului i-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru tăinuire la săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 200.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj până la finalizarea cercetărilor.

Tot la PTF Calafat, poliţiştii de frontieră au oprit un autoturism marca Daewoo Nubira care figura ca fiind neînmatriculat în Germania, din data de 6 iunie 2012, la volanul căruia se afla un cetăţean bulgar, în vârstă de 24 ani. Şi în acest caz, bulgarului i s-au întocmit acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau cu număr fals de înmatriculare.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.