Badminton, tras de frânghie, sărituri în saci și altele, în parcarea Sălii...

Badminton, tras de frânghie, sărituri în saci și altele, în parcarea Sălii Polivalente

2.512
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj, în parteneriat cu Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova  şi Sala Polivalentă Craiova, organizează, în perioada 19 iulie – 31 august 2016, o nouă ediţie a programului “Vara activă”. 

Lista activităţilor desfăşurate în cadrul programului “Vara activă 2016” cuprinde: baschet, badminton, tras de frânghie, sărituri în saci, voleybeach, beachhandbal, rugby tag şi jocuri de mişcare. Scopul acestui proiect este atragerea unui număr cât mai mare de persoane spre practicarea mişcării, pentru o dezvoltare armonioasă şi o viaţă sănătoasă.

Activităţile organizate de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj se vor desfăşura în parcarea Sălii Polivalente, în fiecare miercuri, între orele 17.00 – 20.30. Precizăm că DJST Dolj va acorda premii: tricouri, sucuri, dulciuri, şepci, rucsacuri, termosuri, huse telefon şi mingi de plaje.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   Craiova Brazda
  Mesaje
  3780

  SUPER FOARTE BINE.

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.