FOTO: Băieţii lui Dănuţ Pascu duc Craiova în finala Diviziei A1 la...

FOTO: Băieţii lui Dănuţ Pascu duc Craiova în finala Diviziei A1 la volei

929
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

SCM U Craiova a bătut în această după-amiază pe Remat Zalău, scor 1-3 (17-25, 25-15, 19-25, 17-25), reuşind o calificare istorică în finala campionatului de volei. 

Dacă la început, echipa din Zalău pleca favorită, fiind campioana en-titre, la sfârşitul semifinalei, Craiova a produs surpriza, calificându-se după doar trei meciuri.

Reuşita sextetului este cu atât mai importantă cu cât SCM U Craiova a luat fiinţă în urmă cu doar cinci ani.

Antrenorul Dănuț Pascu a declarat în exclusivitate pentru GhidSportiv.ro: „Este o victorie senzațională a băieților care s-au motivat și au reușit un meci perfect, cu multe faze spectacol. Deși am jucat într-o atmosferă ostilă, băieții și-au văzut de treabă. Noi am plecat hotărâți să încheiem conturile încă de azi. Nu mă gândesc încă la finală, vreau să ajungem acasă și să savurăm calificarea”.

„A fost un meci cu o încărcătură fizică şi psihică foarte mare. L-am pregătit foarte bine, am făcut un joc bun şi am demonstrat că în acest campionat am fost mai buni decât Zalăul. Să nu uităm că în această semifinală, Rematul a câştigat un singur set, acasă. Trebuie să o spun cu o durere în suflet că au venit la Craiova şi au acuzat arbitrajul, dar eu oricând pun la dispoziţie caseta video celor interesaţi. Cred că azi ne-am demonstrat încă o dată valoarea. Nu îmi rămâne decât să îmi felicit băieţii, care au fost extraordinari. Nu credeam că vom obţine această performanţă. Urmează să ne revenim şi să ne pregătim pentru finala mare. La început, nu m-am aşteptat să ne calificăm după numai trei meciuri, dar după jocurile de la Craiova am fost sigur că vom câştiga o partidă la Zalău”, a precizat Pascu.

 

„Trebuie să recunoaştem că adversara noastră este o echipă mai omogenă, care a acoperit mai bine terenul. Suntem şi o echipă de moral, iar acest lucru s-a văzut. Când am pierdut două, trei mingi, băieţii au căzut psihic. Am avut şi ghinionul de a ni se accidenta câţiva jucători, chiar şi azi, Birău nu era sută la sută apt pentru joc, iar la Nagy s-a văzut că vine după o perioadă destul de lungă. Până la urmă, consider că nu este chiar o dezamăgire, fiindcă suntem în primele patru echipe şi ne batem pentru locul trei. Vom vedea ce s-a greşit în acest campionat ca să nu mai repetăm. Cu siguranţă vom pregăti altfel noul sezon şi vom avea o echipă mai completă şi mai omogenă. Este clar că ne-am fi dorit mai mult, dar eu zic că, după tot ceea ce s-a întâmplat în acest sezon la echipă, locul trei poate să ne mulţumească. Craiova a fost mai bună şi a meritat această calificare„, a declarat primarul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu.

 

„Este clar că problema este doar în curtea noastră. Sunt foarte dezamăgit că nu am reuşit să manageriem mai bine aceste meciuri. Este o umilinţă pentru noi. Cel puţin pentru mine, faptul că nu am ajuns în finala mare este un obiectiv ratat. Acum va trebui să ne concentrăm la meciurile finala mică şi să mai salvăm ceea ce mai putem salva din acest sezon”, a afirmat Vlaicu.

Componenţa echipei:

Ion Velicu, Dan Borota, Laurenţiu Vânătoru, Mihai Dumitrache, Nicusor Ghionea, Ştefan Romanescu, Teodor Milotin, Tudor Filip, Vladimir Jovic, Adrian Briscan, Stefan Someşan, Bogdan Brătoşin, Ionut Teleu.

Antrenor: Dănuţ Pascu

Antrenor secund: Claudiu Mitru

Preparator fizic: Mihai Veliscu 



5 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    407

    Bravo baieti!

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     12-07-2009
    Locatie
     La etaj :D
    Mesaje
    724

    Doamne ajuta si mult noroc in continuare!

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     17-11-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    421

    bravo si bafta baietilor…

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-07-2008
    Mesaje
    10

    Felicitari baieti!!….Multa bafta in finala…

  5. #5
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    817

    Felicitari echipei, au aratat pe tot parcursul acestui campionat ca vor sa joace si mertia sa castige finala …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.