Bălţi şi băltoace, ca la Oltenia. Bulevardul Oltenia (Foto)

Bălţi şi băltoace, ca la Oltenia. Bulevardul Oltenia (Foto)

1.271
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Nu e nici o mică Veneţie, nici o uliţă din satele olteneşti. Nu e ceva ocazional, nici ceva neobişnuit. Sunt doar deja banalele bălţi şi băltoace acumulate la fiecare ploaie în multe dintre cartierele Craiovei. „Banale, banale”, se plâng locatarii de pe Bulevardul Oltenia, dar cineva trebuie să facă ceva. Ghetele, pantofii şi îmbrăcămintea de oraş fac notă discordantă cu ambianţa, dar se şi strică. Gropile sunt multe, denivelate, iar ploile îşi fac imediat „cuib” în ele, le adâncesc şi le extind. Parcarea se plăteşte la fel, taxele asemenea, dar condiţiile lasă de dorit, iar oamenilor le-a cam trecut pofta de ironii. 

Imaginile ne-au fost trimise de un craiovean care locuieşte într-un cvartal de blocuri din cartierul Craioviţa Nouă. „Sunt poze cu aleea mea cea frumoasă, din zona Blocului 23 – Bd Oltenia”, menţionează cetăţeanul, cu precizarea că numărului blocului trebuie musai scris în text, doar-doar, cineva din administraţia locală va lua seama de problemă.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-02-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    15

    Eu imi spal masina doar cand e frumos si uscat afara. Dar atunci intrevine o problema: vantul. Tot praful se ridica si acopera toate masinile din parcare

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     10-08-2007
    Mesaje
    206

    Pai s-au facut parcari prin Craiovita , si nu au nici o gura de canal pentru pluviana , aici este o scuza nu s-a lucrat sau nu imi dau eu seama .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.