Balul Zâmbetelor, o șansă la terapie pentru copiii cu autism!

Balul Zâmbetelor, o șansă la terapie pentru copiii cu autism!

585
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Asociația “Viață în fiecare zâmbet” și Asociația “Tedy Bear” vă invită, joi, 30 aprilie, să luați parte la Balul Zâmbetelor, eveniment caritabil ce va fi găzduit de restaurantul Hanul Craiovița. Scopul este acela de a veni în întâmpinarea familiilor care au copii diagnosticați cu tulburări de spectru autist și care beneficiază de serviciile Centrului pentru Recuperare a Copilului cu Autism “Tedy Bear”, prin strângerea de fonduri pentru acoperirea costurilor terapiilor de specialitate dar și achiziționarea de echipamente medicale.
Evenimentul va fi găzduit de actorul și omul de televiziune Bebe Cotimanis. De asemenea, printre invitați se numără artiștii Vlad Miriță, Bogdan Jianu, concert-maestrul Dan Bozgan, trupa Casual Band și Bogdan Uță.
Pentru stângerea fondurilor necesare s-au emis invitații cu valoare donată 100 RON și pot fi achiziționate sunând la numerele de telefon: 0767.302.668, 0761.243.499, 0788.325.208.

Asociația „Viață în fiecare zâmbet” aste o organizație non-guvernamentală care are ca obiectiv principal implicarea activă în viața socială a comunității locale. Venim în ajutorul celor care au nevoie de motive să zâmbească. A fost înființată în anul 2013 și a organizat mai multe campanii pentru ajutorarea persoanelor aflate în nevoie.
Centrului pentru Recuperare a Copilului cu Autism “Tedy Bear” vine în sprijinul copiilor cu tulburări de dezvoltare (Autism, Sindrom Down, Asperger, ADHD, ADD, ODD, sindromul RETT, tulburare dezintegrativa de dezvoltare etc), dezvoltând programe de diagnostic şi intervenţie terapeutică individualizată intensivă, utilizând PECS, terapie comportamentală aplicată (ABA), logopedie, kinetoterapie, socializare, artterapiee, meloterapie, terapie cu ajutorul animalelor.

Balul Zâmbetelor, din 30 aprilie 2015, va începe la ora 19 și reprezentanții mass-media au rezervate două locuri pentru fiecare instituție de presă. Confirmările prezenței se vor face până marți, 28 aprilie 2015, la ora 16.

2 COMENTARII

 1. #1
  Maniac
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  3831

  felicitari parintilor care se zbat pentru acesti copii.

 2. #2

  Data de inscriere
   02-10-2005
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  22641

  ne vedem acolo

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.