Baschet: Craiova ar putea gazdui campionatul mondial U17 din 2014

Baschet: Craiova ar putea gazdui campionatul mondial U17 din 2014

520
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Directorul sportiv al Federatiei Internationale de Baschet, renumitul Ljubomir Kotleba, a sosit in Romania pentru o vizita fulger in municipiul Craiova, avand ca principal obiectiv inspectarea tuturor locatiilor care ar putea gazdui Campionatul Mondial U17, masculin, din 2014.

Oficialul FIBA a vizitat marti dimineata toate salile de sport din Banie, fiind profund impresionat de noua Sala Polivalenta, care are o capacitate de 4.200 de locuri. “Cred ca ar fi o gazda perfecta pentru Mondialul de tineret de anul viitor. Si, din cate am inteles, publicul din Craiova este avid de baschet”, a exclamat Kotleba, dupa ce a inspectat toate facilitatile existente in Sala Polivalenta, precizand ca, in cazul in care Romania ar obtine dreptul de organizare a Campionatului Mondial U17, masculin, aceasta arena ar urma sa gazduiasca sase jocuri pe zi, in vreme ce alte doua meciuri ar urma sa fie gazduite de Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”. Dupa un scurt raid prin salile de sport din Craiova, au urmat hotelurile de patru stele, in care ar urma sa fie cazate cele 16 echipe nationale participante la marea competitie mondiala de anul viitor

Directorul sportiv al FIBA a plecat spre Munchen, concluzionand ca a avut “o vizita fructuoasa”, in care a fost multumit in mare parte de cele constatate in Romania si a subliniat ca municipiul Craiova are sanse mari de a obtine organizarea competitiei mondiale de tineret de anul viitor.
De mentionat ca in luna iunie, atunci cand Board-ul FIBA va discuta despre acordarea dreptului de organizare a Campionatului Mondial U17, masculin, din 2014, Romania va intra in lupta directa cu Emiratele Arabe Unite, care au anuntat ca doresc sa organizeze evenimentul mondial in Abu-Dhabi.

Sursa: frfbaschet.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.